JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, March 21, 2011

Menambah satu lg title...MAK LONG & PAK LONG

Siapa sangkakan??? hahahahaha...macam dok cayer jer
dalam usia 30 tahun baru dapat title tu...
Tanggal 17hb 3 barulah dapat pgg title tu...
MAK LONG hokey...=))
tu pung selepas berhari-hari menapak tangga spital HKT
Punyalah lama Mak Long kena tgu awak kuar tau...huhuuhhu
Dari Isnin sampai Jumaat hokey...naik turun tangga...
Adik-adik lain dah lama pegang title Mak Sedara...
tu pung tetap eksited tunggu awak...
aper lagilah Mak Long ni...
Disebabkan aku yg sulom...jd nilah kali pertama aku dpt hanak sedara!
Eksited hokey...hahhahahahaa

Tengkiu pada Hencik Somi merangkap PAK LONG
Sebab sabor jer ngan karenah Pn Wife awak ni...=P
Dan awak sanggup hamik cuti dua hari sebab ai...
Saya tau awak bimbangkan saya kan???
Awak tau tahap kedegilan saya di level mana...
Hahaahha...awak bimbangkan saya drive hari-hari ke spital
Awak bimbangkan saya naik turun tangga spital tuh...
Awak dok kabo pung saya tau...=))

Sekarang kiter tgu sepupu awak lak kuar...
Biler tgk bb rasa nak bersalin jam tu jgk!
hehehehhe...tapi biler pikirkan sakit...errrr...
takpe laaa....kiter tgu la sampai masanyer kan...hahahahaha
Hope semuanyer dipermudahkan & dipercepatkan...AMIN...=)
U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service