JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, April 7, 2011

05hb April telah berlalu

05hb...Due...adeiiii
Due tgl Due...baby still dlm peyut mama
X mboh kaloh ngan kakak-kakak yg lewat
Baby pun nk lewat gak...hehehhehee
Xpe la baby...kuar la time awak nk kuar
p kalo dlm masa 7hari dari Due tu awak xkuar lg
Dr kat klinik kuarga tu nak paksa awak kuar...
macam Kakak Ika awak ari tu...

Dialog ngan Dokter yg buat mama tergelak

Dokter : Masa mari bersalin yg no3 ari tuh x sakit lagi?
Mama : Hurm...x sakit pun lagi...
Dokter : Kire mari "SERAH DIRI" ah hari tu (sambil tersenyum)
Mama : Hahahaha...serah diri ar, nk wak ganer dh...hok ni pung waser mari serah diri gok rasa...(tergelak sebab Dokter guna istilah SERAH DIRI )

memang mama pegi serah diri pun...
Demi Kakak Ika...dan doplas hb ni demi awak pulak...
Bagi mama-mama yg pernah melalui "paksaan"
tau la apa yg mama rasa...adeiiiii
dah terasa-rasa dah ganer sakitnyer...
tapi...nak ke xmboh ke mmg kena lalui...demi awak! =)

Yang buat mama gerun 05hb ari tuh biler...
Dokter kater "kiter cek air ketuban ngan jalan ah dulu ari ni "
cek air ketuban tu mama leh trime lagi...
sebab pakai scan jer...cuma Dokter kena tonyoh-tonyoh
alat tu tu jer...senak gak ler sket...
P part cek jalan tu mama gerun sket...huhuhuhu
tgk pada tubuhan dokter...aiiii...
p tgk jer tgn dokter terus sejuk sket...
tangan dokter halus jer...hehehehhe
Jalan baru dua cm...p masih tgi lagi...
air ketuban 10.5...masih banyak lagi...
jadi mama diberi masa 7 hari la lagi
hari ke-7 tu mmg nak xmboh mama kena serah diri la
InsyaAllah! mintak dipermudahkan dan dipercepatkan
macam masa Kakak Ika dulu...
sakit tu mmg tetap sakit
nak buat cam ganer...tu jer jalannya...
jadi secara rasminya kalo takde aper-aper...
doplas hb ni kami-kami akan dapat tgk awak...
Kakak Ika yg tak sabar-sabar nk tgk baby dia
Mak-mak sedara yg dah tgu lama dah...
Nekma & Tok Bah yg sabo jer menunggu cucu baru
Papa yg mengharap utk menatap babynya...
kakak-kakak yg bakal jadi nanny...hehhehe
InsyaAllah...

1 comment:

@m!z@kr! said...

moga selamat sumenya ye yati...amin..

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service