JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, April 17, 2011

Alhamdulillah...=) MY NEW PRINCESS

Alhamdulillah...Syukur sangat pd Illahi dengan rezeki ini...=)
Dah masuk hari ke-6 baru dapat update blog
Aper punya malas la mama ni...hehehhehe
Dok dang! cappur malass...=P
Hari ni ada kesempatan sket...jd layan la pic-pic ni k
Our New Princess...yg sesangat ditunggu oleh Kakak Ikanya...
Perkataan pertama dr mulut Cik Kaka lepas tgk adik dia :

"Mama...cannnnteeekkk syangat baby adik..."

Abis org Cik Kaka canangkan...hahahhaah
Dia la org yg paling eksited dapat baby...
Hilang kejap sakit mama tgk awak Cik Kaka tau x?
Dah la dalam mama sakit-sakit tu
sempat lg awak pegang lutut mama dan tya :

"Mama...mama syakit ker?"
"Mama tak shepatutnya syakit kan?"

Adeiiii...dlm sakit-sakit tu dan lg tergelak ngan awak...
Awak la yg paling rajin urut bahu mama..
Picit kaki mama...biler mama mengadu sakit ke...
lenguh ker...
walaupun tgn kecik awak tu x rs gape-gape pun...
hehehhe...dapat bg awak baby awak ni pun
dah kire hadiah beso dah utk awak...=)
Kakak-kakak yg lain pun sgt eksited
tapi Cik Kaka la paling ketara skali...
Jom layan pic Our New Princess...

ZAHRA ZEHRA BINTI ZURAIMI


firstday menjenguk donia...





 Wajah bahagia plus bangga seorang PAPA
Papa kepada empat org putri...






Ni dua sepupu yg dah jadi adik beradik sesusu...=)
Syukur sesangat diatas Pemberian dari-Nya...
Alhamdulillah...harapan mama cuma satu
Semoga Putri-putri mama akan menjadi seorang yg berguna
Solehah, taat pd perintah-Nya...
Dan taat pada Mama & Papa
Semoga bahagia, berjaya Dunia Akhirat...=)

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah yu...
& selamat berpantang..
take care yer.. =)

ciK LyndaWawa igUana said...

macam jepon ar kak....hehhe=]congrates.....

haziQah said...

comeynye baby...

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service