JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, April 2, 2011

pejam celik pejam celik...dah 9 bulan dah...

Kejap jer kan??? dah 9 bln dah...
ari selasa ni dah due 5hb april
P baby xmboh kaloh ngan kakak-kakak dia
nak kuor lewat jugok!!! grrrr...
Selasa ni check up utk kali terakhir
kalo x kuor jgk...induce la...
cam Kakak Ika dia ari tu
Mak aih...senok perut lalu doh rasa
mikir baru tuh...belum lalui lagi
Kalo la bleh extend lg sbln??? hahhahaha poyo!
Kakak Ika dok sabo oh nk tgk baby
Hari-hari pegang perut mama tanya

"baby wak aper mama? tido ker?"
"baby mama nk kuor biler mama?"
"Baby Chik La kuor doh...baby mama dlm perut lagi.."

Betapanya Kakak Ika dok sabo nk tgk baby dia
Time blk tgk sepupu dia yg kecik tu
mesti mengamuk suh amek wak balik
siap pujuk mak sedara dia kater...

"nanti baby mama kuor adik bg blk la baby Chik La..."
"Pinjam jer..."
hahahahaha...kalo tgk baby mesti nk riba
Mama bkn dok arap...p baby org...
takut jadi gape-gape jer
Mesti Cik Kaka tarik muka...ingat tak bg dia pegang
Nanti baby mama kuor kan Kakak Ika pgg la puas-puas yer

Biler ingatkan sakit bersalin, takooottt sesangat
p takut ke dok ke mmg kena lalui
mintak-mintak dipercepatkan dan dipermudahkan jer laa
doakan ai yer kengkawan...huhuhuhuh

Kalo la org laki ni rasa sekali jer sakit bersalin tu cam ganer
sah-sah sorang jer anak seumur idup dia kan?
Tapi Allah tu Maha Adil...
Lepas jer bersalin sakit tu terus ilang serta merta...
Biler anak dah besar, kaum ibu akan terasa rindu
Rindu nak mengendong anak yg dikandung 9 bulan lamanya
Rindu nk melalui pengalaman mengandung skali lagi
Rindu nk cium bau baby...kan? kan? kan?

saper sangka...ai ni yg mmg tak suka langsung BUDAK
boleh kater cam gitu???
hahahahha...adik-adik aku mesti muntah biler baca
kah kah kah...p tu la kenyataannya...
tambah-tambah biler adanya Papa yg macam hencik Zuraimi
Alhamdulillah...=)

Ok lah...doakan ai yer kengkawan...
mintak-mintak takde masalah...
mintak-mintak dipercepatkan & dipermudahkan...
mintak-mintak selamat semuanya...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service