JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, May 27, 2011

update gn tpn cikai...hehehe

aduiya...rindunya nk jenguk blog, nk jenguk bukumuka...wayar charger laptop dah innalillah oh. Bkn xmboh beli p gok kalu ada talian hayat lg kite cuba la kan? Hehehe...kedekut taik idung masin ngoh ah...nh update gn tpn cikai aku je...jgn memandai nk buat spekulasi kate aku dh sambo iphone 4 sutir dh ah...xde maknanya...hahaha...bertaun dh aku gn tpn cikai nh upernya canggih! Bleh gn tenet...muakakak...xmboh taip pjg2,lenguh! Hehehe...chow cincau...next time lok...

Tuesday, May 10, 2011

Sumpah Sesumpah

Kakak si budak tecik ini membuat permintaan
Utk besday dia taun ni dia nk jadik Princess
Dah g usha-usha doh kat Toy n Urs tuh
mengigil kapla lotot mak weiiiii
p dang agih kot menabung...hahahahah
utk kali ni kiter beli yg paling murah kat dlm tu
Taraaaa............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Ai sumpah yu jadik sesumpah...hahhahahaha
yg klakonyer kalo ngan mak sedara dia yg no pat
slalu jer nk sumpah member tu jadik "taik lembu"
Muakakakak...tak mboh sumpah jadik mende lain
Nok sumpoh jadik mende alah tu jugak
Sebabnyer hanya dia yg tau bakper =)

Jangka hayat tongkat sakti tu hanyalah beberapa jam jer
kejap jer dah kena sumpah...sumpahan lutut mama
dok au la ganer masa duk ting! ting! tu
ter ting! kapla lutut mama
terus patah dua!!! hahahahahahahha
bisa lutut mama lg dr tongkat sakti kamo tu Cik Kaka weiii
kang dah kena tullah gitew...heheheh
P dah diselamatkan oleh papanyer
pakai gam jer...p dok au ah stara mana keberkesanannyer
yerlaaa....kang tongkat tu dah cacat
takut kurang dah power tuh...heheheheh

Nih upah sblm adiknyer kuar...
kesian tgk dia duk main sorang-sorang
mama dok larat nk melayan
tetiap kali mesti ajak mama buat kuih
asal jer mama duk kat dapur mesti tya
ada apa-apa yg adik boleh tulom?
hahahahha...mmg tugas dia kacau warna kat adunan kuih pun
p mmg mama dok larat sgt dekat-dekat nk bersalin ari tu
jadik mama beli dapur sebijik ke dia
ko masak la dik sampai lebam...hahahahha
janji ko dok ganggu mama nk zzzz time tu...=P

Monday, May 9, 2011

Kasihnya KAKAK dibawa mati

Dari saat budak tecik Zahra dilahirkan
Orang paling eksited
paling Gumbira..
Adalah Kakaknya...Cik Kaka
Setiap masa mintak nk tido ngan adik zehra dia


Yang ni selepas beberapa hari adiknya jenguk donia
Berkali-kali mintak nk tido ngan baby
Mama kater nanti baby betul-betul tido dulu
kang yer ngamuk kang...
kejap datang pulok tya, bleh dop nk tido ngan baby...
mama kater kejap lagi...
pastu datang lagi...dan lagi...tya...
Sehinggalah mama bgn turun ke dapur masuk toilet
Naik-naik jer tgk Cik Kaka dah lena tepi baby
Sambil pelok baby!!!! aduiyaaa...
mama bkn gaper, mama cuma takut tertindih baby jer

Yang ni bkn bagi susu botol yer...hehheheh
sehingga hari ni mama masih lg berjaya menyusu dr ladang!
hahahahah...doakan mama supaya sabor erk...=p
time ni Bagi air garam sebab baby cirit birit...huhuhuhu
kakak Ika mintak nak tulom pegangkan botol...

Yang ni mama suapkan Kakak Ika makan sambil meriba Baby
sbetulnyer baby mengempeng...huuhuuuhuu
betapanya mama dok dang nok wak gaper
dengan adanya budak tecik ni
Sian kakak Ika...

Sian Kakak Ika kan? tgu meggi ayam dia sejuk
sampai tertido kat meja makan
slalu mama tolong tiup n suap...
ni terpaksa makan sdiri sbb baby tengah wak konsert
last-last tgk cam gini...sedey weiiiiiiii
mms papa, papa suh kejut...sian anak mas dia ni
sedey papa tgk Kakak Ika terpinggir cam gn...
bkn salah mama...salahkan adik baby yer kakak ika...=)

doplos nam ari

Nak tayang muker doplos nam ari...
hehehheh...muka jer la braninyer tayang
Body??? muakakkakakak...takkan beraninyer...=P
Beli set bersalin la aku konon-konon
Skali budak tecik ni dari hari ke-5 lg duk cirit
Adei...dok branilah mamanyer nk makan...
takpelah anak wei...demimu...huhuhuhu
Pas ni kang mama diet...konon! muakakakak


Takyah nk ngada-ngada kater aku kurus
jgn tertipu dengan wajah suciku itew...muahhaha
muka aku biler nak gemuk...huhuuhhu
tu bukti budak tecik yg mengada-ngada
letak cam gt leh jer dia lentok...
letak jer atas tilam, hah! start la konsert rock dia
sampai muka tu meroh merang nk ke biru dia punya teran
Grrr...dah la memalam buat konsert sokmo
Paksa rela la aku ngan papanyer menonton...huhuhu

Kalo mengamuk lg merah dr pic kat atas tu...
bayangkanlah...menakutkan
lebih menakutkan dr pontianak kg bt!...huhuu
mujur mama sabor lg, kalo dok...
mama pung jd pontianak sama dik weiii...

Nampak? nampak? tu bkn kain sebarang kain batik
kain batik yg aku pakai laaa....
nok tido gt ar baru lena
mana tahan weiiii...sakit pinggang mama...=(

Moka tu sikit punya merah
Konon la tak biasa ngan cuaca meleysia...hahahahha


See...see...mengada betul la anak zuraimi ni...




Masa ni budak tecik ni blum kecut lg
Masih mengembang...tu yg nampak debab jer...
Ayah Chik Pian kabo lembik macam Agak-agak (agar-agar)




Now dah start mengecut dah...
p kuatnyer menyusu tuhan jer tau
nk penuhkan body tu...huhuhuuhuh

Bolat gilo mata...buleh lawan sama Kakak Ika ni...hehehhe
ni pic yg terbaru...seme-seme gambo pakai tepon cap ayam
kamera mahal Chik Da pinjam...
Dok tau nk kater, nk kater ceroh kang...
kekadang mendung...
nok kater mendung kang....
kekadang time molek, molek jer cerohnyer
takpe la zahra wei...ceroh ke mendung ker...
ko tetap pojaan papamu...huhuhuhu\
karang kalo terlajak ceroh kang kompius lak org
papa mama takder la ceroh, mendung pung idak...hahhahahaha
sedang-sedang ajer...=)
dah start konsert dah...daaa....lain kali lok.
U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service