JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, May 9, 2011

Kasihnya KAKAK dibawa mati

Dari saat budak tecik Zahra dilahirkan
Orang paling eksited
paling Gumbira..
Adalah Kakaknya...Cik Kaka
Setiap masa mintak nk tido ngan adik zehra dia


Yang ni selepas beberapa hari adiknya jenguk donia
Berkali-kali mintak nk tido ngan baby
Mama kater nanti baby betul-betul tido dulu
kang yer ngamuk kang...
kejap datang pulok tya, bleh dop nk tido ngan baby...
mama kater kejap lagi...
pastu datang lagi...dan lagi...tya...
Sehinggalah mama bgn turun ke dapur masuk toilet
Naik-naik jer tgk Cik Kaka dah lena tepi baby
Sambil pelok baby!!!! aduiyaaa...
mama bkn gaper, mama cuma takut tertindih baby jer

Yang ni bkn bagi susu botol yer...hehheheh
sehingga hari ni mama masih lg berjaya menyusu dr ladang!
hahahahah...doakan mama supaya sabor erk...=p
time ni Bagi air garam sebab baby cirit birit...huhuhuhu
kakak Ika mintak nak tulom pegangkan botol...

Yang ni mama suapkan Kakak Ika makan sambil meriba Baby
sbetulnyer baby mengempeng...huuhuuuhuu
betapanya mama dok dang nok wak gaper
dengan adanya budak tecik ni
Sian kakak Ika...

Sian Kakak Ika kan? tgu meggi ayam dia sejuk
sampai tertido kat meja makan
slalu mama tolong tiup n suap...
ni terpaksa makan sdiri sbb baby tengah wak konsert
last-last tgk cam gini...sedey weiiiiiiii
mms papa, papa suh kejut...sian anak mas dia ni
sedey papa tgk Kakak Ika terpinggir cam gn...
bkn salah mama...salahkan adik baby yer kakak ika...=)

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service