JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, May 10, 2011

Sumpah Sesumpah

Kakak si budak tecik ini membuat permintaan
Utk besday dia taun ni dia nk jadik Princess
Dah g usha-usha doh kat Toy n Urs tuh
mengigil kapla lotot mak weiiiii
p dang agih kot menabung...hahahahah
utk kali ni kiter beli yg paling murah kat dlm tu
Taraaaa............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Ai sumpah yu jadik sesumpah...hahhahahaha
yg klakonyer kalo ngan mak sedara dia yg no pat
slalu jer nk sumpah member tu jadik "taik lembu"
Muakakakak...tak mboh sumpah jadik mende lain
Nok sumpoh jadik mende alah tu jugak
Sebabnyer hanya dia yg tau bakper =)

Jangka hayat tongkat sakti tu hanyalah beberapa jam jer
kejap jer dah kena sumpah...sumpahan lutut mama
dok au la ganer masa duk ting! ting! tu
ter ting! kapla lutut mama
terus patah dua!!! hahahahahahahha
bisa lutut mama lg dr tongkat sakti kamo tu Cik Kaka weiii
kang dah kena tullah gitew...heheheh
P dah diselamatkan oleh papanyer
pakai gam jer...p dok au ah stara mana keberkesanannyer
yerlaaa....kang tongkat tu dah cacat
takut kurang dah power tuh...heheheheh

Nih upah sblm adiknyer kuar...
kesian tgk dia duk main sorang-sorang
mama dok larat nk melayan
tetiap kali mesti ajak mama buat kuih
asal jer mama duk kat dapur mesti tya
ada apa-apa yg adik boleh tulom?
hahahahha...mmg tugas dia kacau warna kat adunan kuih pun
p mmg mama dok larat sgt dekat-dekat nk bersalin ari tu
jadik mama beli dapur sebijik ke dia
ko masak la dik sampai lebam...hahahahha
janji ko dok ganggu mama nk zzzz time tu...=P

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

bgsnya kak...dia nak tolong...=]

nadhs kayel said...

anak dara la kata kan...mesti nak pricess2..kekeke..hat kami pun lagutu gak..tapi d sebabkan ayahanda 'layyyan' sangat..so itu bdk just dapat crown n tongkat sakti dari kedai 5 hengget jek..tu pun mak sedare ye yg beli...time ayahanda x ikot blk kl...haha

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service