JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, June 26, 2011

MUNGKIR JANJI

Aduiya...terpaksa mungkin janji...
dok dang nk amek gambo kupon2...dah abis soping
Kupon kali ni agak byk..RM740
ahamdulillah...rezeki putri4...hehehehe
pastu parkson bg kupon RM10 utk setiap pembelian RM150
dapat lg RM50...total kupon RM790...
tp paham2 jer la kalo soping kat Pakson
apalah yg ada dgn RM790 tu
lg kecik bj nya...lg nk terbelalak mata tgk rege...huhuuuhuh
cukup la buat top bj raya putri-putri...Alhamdulillah...=)
mungkin kalo ada rezeki akhir bln depan sblm posa skali lg
utk zahra dah cukup...kakak2 jer 2psg sorang jer
tengkiu papa kami sbb bekerja keras utk kami2...
tengkiu Petronas utk kupon...=)
mintak maap semua sbb lupa nk snap pic kupon...
tp percayalah...semua soping ari tu adalah hasil kupon
SOPING TANPA RASA BERSALAH...heheheheh

Friday, June 17, 2011

kupon bj raya

Lega...hehehehehhe...
nampok gaya macam tetaun lepas gok
lepas bab bj raya putri-putri
Alhamdulillah bertambah putri bertambah amaun
hehehhe...terima kasih PPTSB...

Aper? korang ingat brape budget utk bj raya anak?
Anak sorang boleh laa...ni EMPAT org tau...=)
dah leh kesemuanyer PUTRI!!!
mantainance tinggi weiiiiii hanak pompuan ni
baju mesti mau renda-renda kaler-kaler
dah renda-renda kaler-kaler rege pun kalerful ler...
tang baju kurang-kurang dua tiga pasang sorang
sluor rege lain, skirt rege lain..bj rege lain...
lagi kecik size lagi mahal regenyer...huhuhuhu
dok ke berpinar mana yg tukang seluk poket???
kasut slipar lok? ingat murah ker...
kat kedai KASUT YOU pung abis murah
RM Doplas Hinggit.99 sen hokey...
Dah nama raya mmg la bebudak demand...
Aper kelass Kasut You...Abis kodi pung BATA...
Muahahhahahahhah....abaikan!
Kalo ngan mama ala-ala Hitler ni
Abis mahal pun takat 30 Hinggit jer...
Tu pung berbakul ngan syarat-syaratnyer...hehehhe

P Syukur sesangat dengan rezeki ni
Orang lain mungkin dok pandang
P ai ngan Hencik Somi mmg sukerrr bangat!
takdelah telan liur banyak kali tgk papan rege mesin kire
Dok la berpeluh ketiak nak seluk poket membayor
Dok ler sayu jer mandang masa menghulur berkeping-keping!
sesak napas weiiiii....
Paling PENTING...

SHOPPING DGN TANPA RASA BERSALAH weiii...
Muakakakakkak...
Chow cincau...next entry kasi publish
itu kupon....hehehhehe

Wednesday, June 8, 2011

Luruh Jantung

Petang takdi budak ini tetiba menghilangkan diri!!!
Sekampung pusing cari dia...sib baik jumpe
aduiya...rasa luruh tetiba je jantung
rasa kosong...rasa takut...mengigil...xleh nk pikir ngan betul kejap!
macam-macam terlintas dlm kepala...
sebab asal-asal ada jer duk main air kat pagor
paling-paling tgk dah hilang, dua-dua skali!!!
Cik Kaka ngan Sepupu kecik Hencik Somi yg umur 3 taun
masa tu Mak Mertua ada kat umah duk main ngan zahra
sedang molek Tok Bah sampai umah
Tepon nek tanya kot-kot nek amek belam-belam lalu
lepas balik menjahit...xdok pung nek kater...
Ya Allah...tuhan jer tau rasa time tu...

Mak Mertua jumpe dah jauh berjalannyer
Tgk jer dia kat atas motor terus lega
rasa macam lepas hutang sejuta!
Tau gaper dia jawab????

Mama : Adik gi mana???
Cik Kaka : Adik gi jalan-jalan jer ngan kawan...(????)
Mama : Gi kat ner???
Cik Kaka : Cari kawan soploh org jer...pastu jauh...sesat
Mama : Kekgi org jahat amek br tau!
Cik Kaka : Adik dok cakap ngan org jahat...kalo ada org jahat,
Ne No Ne No (siren) polis tagap la org jahat!
Mama : ????? blur...

Tu br jer ilang kejap...kalo la jd mcm yg kena culik tu cam ganer???
Dok terbayang dalam paler aku slama ni
Sehinggalah saat td....aduiya...
Mintaklah dijauhkan seme tu...huhuhu
tak tergambar perasaan aku mak ayah yg ilang anak tu
aku ilang sekejap pung mcm nk giler
dukung zahra sebelah...
ada jer aku meroyan!...
baru semalam aku msg papanya bagitau
Cik Kaka npk makin kurus jer...sedey jer mama tgk dia
sedey masa perati dia tgh tido tetiba jer smalam

Doa aku biarlah aku yg pegi dulu sblm semua yg aku sayang
aku mmg tak tabah nk menghadapi kehilangan
tak terbayang ganer keadaan hencik somi kalo betul-betul terjadi
Putri-putrinya adalah nyawanya...
dari tapak kaki sebesar dua jari
sehingga hari ini...Hencik Somi masih mengasuh putri-putrinya

Ya Allah...lindungilah kesemua kesayanganku
Panjangkanlah umur mereka...
murahkan mereka dengan kesihatan berpanjangan
rezeki yg melimpah ruah...
Amin...


U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service