JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, July 20, 2011

3 siries

percayer atau tidak...yer! yer! aku dah 30 taun ni
aduiya...terasa la teramat la sesangatnyer la...huhuuhu TUA
OMG...30 tu...dah tak leh balik ke 20an lg dah
sigh!...tetiba jer rasa sedih time besday?
waaa...waa...rasa cam dok leh trima kenyataan wei
rasa cam br jer lagi abis skoloh rendah...
masuk skoloh nengah...
masuk tubik politek...U...
Kijer...berenti duk umah...
tup2 dah anak 4! 4 tu wei...korang hader???
hahahhahaha...wak sedap ati diri sdiri...
hurm...yg pastinya ada beberapa mende yg
perlukan perubahan dlm 3 siries ni

*rasa sangat setiap pagi celik mata tu
setiap hari adalah bermakna & berharga

* rasa takut sangat biler pikirkan 10 taun yg bakal mendatang...time tu kakak dah umur 20 taun...aby 19...ika 14 & zahra 10...time tu mintak2 la pd Allah panjangkan umur Maa & Abah...aduiya...

* untuk 3 siries ni aku nk cuba jadik lebih pemaaf & penyabar...paling kena sabo biler suap Cik Kaka makan nasik...huhuhuhuhu....pemaaf lak, tak mboh doh v ada org waser ati ke kecik ati ke...mende kecik2 sila abaikan!...InsyaAllah!

* nak idup dengan lebih bermakna...nak lebihkan part kumpul pahala wak bekal nanti...nak lebih mentaati Hencik Somi yg terchenta, nk lebihkan berkasih sayang dengan anak2 dan adik2...nak lebihkan masa dengan Maa & Abah...sigh!

* dah tak mau pandang ke blkg lg dah...tak mboh doh ada "kalu...kalu..." terima seadaanya yg ada leni dah teruskan kehidupan dengan lebih bermakna...

* nak jadik seorang yg berjimat dan dapat kompol pitis byk2...hahahhaha...yg ni paling payah skali benornya...aduiya...chaiyok!!! =P

banyak lagi kalo ikutkan...tp stakat ni jer la dulu
lenguh nk taip seme dan pikir byk2...hehehehe

untuk yg tertanya2 aper yg Hencik Somi bagi
sempena 3 siries ni????
NON HADO weiiii...huhuhuhuhu
yer bagi kasih sayang yg lebih jer taun ni
boleh dia tanya kalo hadiah rege rm30 bleh?
aper kelasss bang...RM30k laaa
Myvi baru kaler yerllow ke sutir
hahhahahah...berangan la ko
Bumblebee tu pung dok lepas bayo lagi
lagi ada hati nk sambo Myvi yellow baru
muakakakakka....
tapi mmg dok mengharap pung
rasa dok semangat utk besday taun ni
kalo dok sambut lg baik kot
sebab...masa tu dah berhenti utk selamanya
Besday ai utk tetaun depan dan seterusnya
adalah SWEET 29 yer...
hahahhahaha...ai dah bentikan masa duk takat tu jer
dah tak kedepan ke blkg! STOP

STOP !!!

heheheheh...poyo!


No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service