JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, October 7, 2011

MENURUN

Menurun? Menurun no ekor ker??? hahahha...tak dok  maknanyer...sajer nk bercakap pasal menurun ni. Gaper heh makna lain kepada menurun? hurm....mewarisi kot! ikut ah gape2 pung...=)

Dulu aii sokmo maroh ke Bonda aii...ikut sesedap rasa org nok wak jer ke yer...nok kater gape...nok wak gane2...yer mmg redho jer. Aii ler jd tempat tadahan yer...dengor citer2 ketidakpuasan hati dia. Slalunyer ngan Arwah Nenda aii ler...Arwah Nenda mmg bekeng, ngan wahi maroh ngate rawe...kalo yer maroh, yer dok maroh sorang...abis jangkit ke orang tu orang ni...mulut pung bleh tahan laa. P hati dia baeekkkk....dan kalo dikecualikan mulut tu dia adalah sebaik2 manusia. mulut jer dok tahan sket. Hehehehe...

Leni mende tu berbalik pada hanak sulom dia ni...yang sokmo duk blebe ke Bonda yer suh balas balik...jawab jer laa...back up laa etek diri sdiri pd duk trime jer org wak ke kiter...blkg macam brani jer gt gn...depan ikut sedap org nk wak! turut....jer. Hah! biler kena ke diri sdiri baru tau betapa payahnyer mulut ni nak buka nk menjawab. Walaupun mmg terang2 kiter dok bersalah. Muakakakak

Tapiiii....Aii dah tanam azam! lepas ni nk perbanyakkan kater TIDAK! TAK MBOH! DOK LEH! JANGAN!...hurm...pastu kurangkan kater OKEYyyyy....hahahahahha...

Aii ni dah masuk 30an dah taun ni hokey...rasanya dah berlesen beso doh nk gohek ke hidup diri sdiri dan keluarga sdiri. Tak mboh oh setiapkali nk kena pikir ke perasaan org sedangkan org dok pikir ke perasaan kiter. Tak mboh oh bg can ke org wak sesuka hati dia ke kiter...kater sesedap rasa mulut dia jer ke kiter...aii macam dah muak dah ngan org2 disekeliling yg tau nk jaga hati dan perasaan dia jer. Hati kiter? perasaan kiter? saper nk jaga? Adeiiii...

P...aii tau, mesti Pak Hencik aii tengah kerut kening n sengeh2 time bacer kenyataan aii ni...hehhehe...aper awak sengeh2 bang? ingat aii dok leh ker wak gt? aper...???? awak tanya "BOLEH KER AWAK....?" hahahahha...cuma Awak, Maa sayer...Abah sayer...dan Hadik2 sayer jer paham sayer bang...aduiya...barulah sayer paham ganer Maa sayer dulu! Aii ni nampak jer luaran kerah kekong! p Aii ni dalamannya cair lole...huhuhuhu...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service