JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, October 19, 2011

SHISEIDO black mask

Oloh! tajuk dok leh blah...muakakkak...sejak biler la plok...? =) sbetulnyer nk bagitau, mask ni sangat berkesan! macam la banyok benor doh try mask lain...keh keh keh...dok ah, p mmg baguslah berbanding ngan mask produk lain...slalunyer biler pakai mask hok jenis lain tu masa nk buang dr muka bila yer kering tu rasa macam biasa jer...tak dok rasa lekat2 ke gape ke...licin jer time nk buka tu. P mask ni...masa nk buang tu humakaih!!!! terasa macam terlekat jer ngan kulit muka walaupun mukaku ini takdelah berbulu2  halus macam sesetengah orang...dok la licin mayor gok...p gt ar. Aii ni mmg kekurangan hormon bahagian tu...bulu roma kat kaki tangan pung tak dok. hahahhaha...ketiak lagi ler...mmg takdok! jimat oh bahagian tu kan? dak yoh doh nk bazir2 pitis beli krim hok wak cabut bulu tu...hahahhaha...

Ok laa...mask ni lepas buang tu rasa licinnnn....jer muka. Kalo dok tgk cermin tu rasa cam muka ni ala2 muka pelakon2 korea gitew!...=p  mmg terasa perbezaan antara mask2 lain...sbb mgu lepas masa blk kg tu Aii gatai la pakai mask dr garnier hasil belas ehsan my sis...masa nk buang tu takde rasa gape2 pung...rasa macam buang plastik yg dok bergam jer. cuma lepas pakai tu rasa best la muka...rasa macam perasan lawo jer. kah kah kah...padahal kalo tgk cermin, hambik ko! seruper tu ler jer...hahahahhaha...

Kalo pakai yg ni, masa buang tu mmg dah terasa laa...lepas buang tu rasa macam gape2 hok ada terlekat kat muka ni dah disedut dan ditarik kuor abis oleh mask tu. Betul! sumpah tak tipu...takde maknanyer nk tipu2 mende gini, bukannyer dapat komisen pung.heheheh...paling ketara blackhead kat idung laa...mmg berkurangan laa...kalo kater hilang seme kang ada jer jumper aii lepas ni korang duk telek idung aii jer...=))

Pak Hencik pun Aii pakaikan tau! kah kah kah...tp masa buang tu bergolek Aii sukerkan Pak Hencik...biasalah muka orang lelaki kang lebih byk bulu2 halus kat muka...ngan janggut, ngan misai...pak Hencik lok stail serba serbi lebat...kening...anak rambut. Lepas buang tu dan2 yer kesat air mata...huhuhu...sian Pak Hencik! nak encem kena sakit la sket yang...ngeh ngeh ngeh...tapi sumpah! black head kat idung dia mmg ketara la ilangnyer. Dah macam2 Aii try wat dr dulu sampai skarang utk ilangkan yg kat idung dia tu. Yg tepek kat idung tu dah brape kali wat...masker gn telur pung dah buat...p ilangnyer sket jer laa. P pakai mask Sheseido ni skali pakai jer mmg nampak sgt ketara result yer. muka pung lepas basuh ngan pencuci dah tak dok gelupas2 halus macam biasa2 tgk muka dia macam skaler. muka mmg licin sangat! p nak cantik, nak encem...kena lah berkorban sket kan...keh keh keh.

Harga? hah ni satu lagi...mmg mampu milik...muroh gilo...aku ingat mende ni mahal. beli online jer...RM18 = 6 keping. kalo nak pakai kat idung saja sekeping tu dah bleh 5,6 kali pakai. kalo pakai satu muka, sekeping laaa....
  

ni la rupernyer mende tu...hehehehe

Aii dok amek la gambo yg aii dah pakai...kamera cap ayam dek pung, kalo amek pung blum tentu nampak...p kalo kiter tgk ngan mata adiri dr dekat mmg nampak la berceracak skali kat mask tu...

Try laa...Aii beli kat sini BEAUTYALIVE.COM harga berpatutan n tokeynyer pun mesra alam jer...=)

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service