JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, October 2, 2011

SEGMEN BISU ~ BESDAY PUTRI2...biar gambo berbicara =)
















Yang Cup Cake tu...Besday Kakak Ain 11/9 ~ ada apa dengan tarikh??? yup! Amerika kena serang dek Osama...bkn tarikhnya jer...mmg betul2 pd hari tuh...=) mama deko ikut dang jer sbb nozzle tertinggal umah nek kat kg...buat balik ms raya ari tuh. Kakak Ain bawak pegi skolah bagi kat kawan2 kelas...

Yang Kek 2 bijik tu Besday Cik Kaka...31 Ogos...Raya ke-2...mujur la Secret Recipe bukok...terpaksa beli 2 utir sbb ramai sangat org kat umah masa raya tu...sbutir tu abis lalu masa malam tu...sedap! hehehehe...yang gambo kek sajer tu beloh esokkan tu, wak gi ke umah sepupu2 yer...a.k.a umah mertua...

Tak dapat tunaikan hajat Cik Kaka nk pakai ala2 Princess sbb lupa nk beli masa sblm balik raya tu. P sib baik la ada kek tu..kalo dok...adeiiii...tu pung dr celik2 mata pg tu duk bunyi ari ni besday adik...nak gi beli kek...kejap2 tanya nk gi beli kek bila...

Besday Kakak Aby pun dah lepas...01 Oktober...takder gambo? sbb kek tak buat pun lg..hehehhe...besday dia ari sabtu...ahad tu sjolah dia cuti peristiwa...ingat nk buat ari ahad, isnin bawak gi skolah...buat cup cake macam kakak dia...skali mama tak de mood. Hari selasa erk...nanti upload gambonyer...yg pasti kena buat gak ler sebab takkan yg Kakak Ain buat, yang dia tak buat...huhuhuhu...

Mama tak mintak banyak...cuma :
Semoga putri2 mama dengo kata...jd org yg berguna...sihat sepanjang hayat...membesar jadik org yg berguna dan dengan ilmu yg penuh didada...dunia & jugak akhirat...berjaya mencapai impian memasing...paling penting utk leni, semoga rajin2 kemas bilik. huhuhuhu...walaupun mama ni garang ala hitler, tp mama sayangkan kamo...kamo...dan kamo...dengan nyawa mama tau? marah tu bererti sayang lagi...dang org senyap, lok jer nk wak gape2 tu maknanya org dah benci...

3 comments:

nuratikahseman said...

wah seronok nye anak2 bday dapat kek sedap2... ti, aku bc blog mung sambil menelan air liur..ti, kena buat utk aku gok nih. nti org kt dalam kempunang.hahahaha...aku tgk gambor zahra kt bwh ni yg pakai gaun putih tu melopong aku..comel nyer!!!! geram aku wei. suke wei bc tiap entry mung terutama ttg encik suami n anak2 ;-)

ciK LyndaWawa said...

yang sulung tu cam berisik dah kak...=]

HoNEybUneE said...

tikah : tak dok gape nk buat wei...surirumah sepenuh masa...penuhkan masa jer...hahahahhaha...

wawa : kakak dah kurus sket lenim, gambo ms dia gemuk dagu 2 bulat! xamek...ni dah kurus sket sbb gi skool naik beskal...hahahhaa

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service