JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, October 19, 2011

T Shirt, Blouse, Jeans, Pants PLUSS SIZE

Buka kedai saiz besor ke? keh keh keh...takde maknanyer...aduiya, tobat susoh nok jalan lening...baju sluor seme dok padan laker...dok muat laker ag...hajat2nyer mmg malas nk menyoping baju bajan baru, tgu muat laker lu....eceh ceh! tgu muat dok starang baroh...kah kah kah. p tu la hakikatnyer pah branok slama ni. Mmg aku dok akan membeli belah baju baru...rotate jer baju lama2 sapa la muat balik baju2 hok berkepul dlm lemari tu. P kali ni payoh giler nk balik keasal...dan aku dah muler nk berputus asa rasa...huhhuhuhuhu...takde maknanyer...hahahhahaha...perjuangan mesti diteruskan wei...ni br 4 anak, kalo 10? tetiap pregy naik 20kg dok turun2...amek kalkulator saintifik kire berapa kebarangkalian berat aku bila sapa turn anak ke 10...oh no no no no.......tak dapat nk terima hakikat weiiii....hahahah

Kali ni nk gi jalan2 cari pasal, terpaksa la mencari pasal ngan baju2 sluor2 yg pluss size...huhuuhuh...mesti korang yg pluss size macam aku nk tau ork kat ner ada jual baju sluor pluss size? haaa tu la yg aku nk kongsi ni...keh keh keh..p korang jgn la putus asa erk...jgn la disebabkan ada lubang kat ner nk cari baju bajan pluss size korang berpuah hati ngan keadaan leni...hahahahha...baju dok pluss size pung ada sini. Just cuci2 mata...pastu cuci2 poket Pak Hencik! ngeh ngeh ngeh....

korang jenguk sdiri la yer...cantik2 n murah2...siyes!!! murah tapi berkualiti...kalo yg kenal2 aku mesti percaya, sbb aku ni dikategorikan cerewet gok ah bab beli2 ni...hehehhehe

korang masuk LINK ni.... E-LEISURE QUEEN




SELAMAT BEROLINESOPING yer...hehehehhehe

iklan diatas tidak ada kena mengena langsung dengan perdiskaunan atau apa2 yer...just SHARE n SHARING jer...aku tau betapa susahnyer nk cari yg PLUSS SIZE yang berkenan kat hati, cantik...kalo gi kedai 5,6 blas kali towah pung dok akan jupe laginyer kedai jual bj Pluss Size ni...satu lagi aku berpuashati dengan layanan tokey kedai maya ni...bertimbangrasa dan layan jer kalo kiter tya byk2 mana pun. Kalau ada gape2 pung macam tersalah size ke gape ke dia layan molek jer kastemer yer. Bkn macam sesetengah tokey yg kire JANJI JUAL jer...kedai2 dok online pung kadang2 kiter yg bersaiz beso ni gi yer jeling pung tak mboh, nak tanya ada dok saiz sekian2 pung macam ge kiter ni tak dok pitis yer wak. Dok cari agi tu duk kater doh TAK DOK! TAK DOK!...aku mmg bengang giler ngan tokey gitew...hehehehehe...sekian...=) PEACE NO WAR.

nota kaki kiri : walaupun dah ada tempat nak cari yg bersaiz padan ngan ketumbesaran mendadak dan melampau ni, aku tetap akan berusaha utk kembali ke pangkal jalan. keh keh keh...InsyaAllah! p dok au ah makan brape hari...bulan ker...tahun? oooo tidakkkk!!!!....

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service