JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, November 14, 2011

Cerita HARI INI (1)

celik2 mata, awak mintak sy bukakan katun utk awak...sy pikir, ok...awak tgk katun, sy setelkan urusan kat sink & dapur & kain2...sy ltkkan coco crunch n susu semangkuk buat bekal awak. Adik awak dh start mengelap lantai...kali ni dah terover rajin, sampai ke dapur. Terkujat! rs ada benda bergerak kat kaki time duk ralik mengusap pinggan mangkuk kat sink...mujurlah dok terkuor jurus terentap kaki.... Kalo x, terpaksa kutip satu2 adik awak...pg ni adik awak awal2 lg diuruskan sbb pg2 lg dia dah selesai urusan rasmi dia...

Papa awak bwk blk roti sardin kedai kak ja sbg rasuah sy jaga anak kecik dia shemalam time dia kn kejer malam...pagi2 dah kelaut diet sy. Pasrah...keh keh keh...setel2 urusan sy mtk izin dgn papa awak nk tido brg sejam 2 sementara dia jagakan Putri Kecik dia tu. Awak pasang katun, tp awak main game choky kat laptop.

Sy bgn lps papa awak uruskan urusan Putri Kecik dia yg ke-2 kali...sy penuhkan blk tangki dia...Papa awak amek giliran dia plok utk tido...sy bwk adik awak kuar, bg ubat tp adik awak kuarkan blk sebeban atas riba saya...huhuhu...urusan papa tergendela bila ada kes emergency...dia kuar uruskan adik awak. ok! dah setel....

Sy masukkan adik awak dlm buai...pgg remote dgn harapan dpt duduk rilek2 sambil tgk tb citer sy sambil makan apam dewa yg sy buat utk awak yg pg2 lg td mintak kuih yg kaler2...tapi...awak kater, adik nk tgk katun sambil bgn dr depan laptop ke tb...sy kater, awak main la game, td psg awak xtgk pung, awak main game...awak kater...Adik dah sign off game, skarang adik nk tgk katun! awak...awak demand yer...mentang2 la tb beso ni papa awak yg beli...sy malas nk baloh ngan awak ari ni, sy bg can kat awak dulu, tp kul 5.30 nanti sy akan berkeras! hehehhehe...

Sy on FB...tp saya blur...pas menaip ni sy rasa sy kn masuk pejabat blkg lg skali sbb nanti kakak awak blk nk makan nasik nk pegi mengaji...

mode : bkn blebe & bkn meluah perasaan...cuma taipan dikala dok tau nk wak gape sbb tb & laptop di kongker hanak2...heheheheh

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service