JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, November 15, 2011

Kesan Pemerintahan Kuku Besi Mama HITLER

Mama sayer slalu marah2 saya bila saya balik jer skolah saya terus mengadap game kat laptop...

Mama sayer sokmo paksa saya bacer buku & mansuhkan tgk TB besor yg papa beli time2 mgu exam...

Mama sayer akan hambat sayer tido awal tetiap malam skolah walaupun sayer belum lg mengantuk
...

Mama sayer akan marah biler saya buat2 luper mengaji time...dan slalu blebe biler sayer terpaksa skip mengaji kalo sayer terlibat dengan sukan kat skolah, mama bagi sayer bersukan tapi sayer kena tadah tlinge luas2 dulu laa...

Mama sayer akan tanya setiap brape minit sayer dah ulangkaji ke belum subjek utk paper exam keesokkannyer...

Kalo sayer tulis lg dan lagi mesti unty2 uncle2 boring dgn mama saya dan akan turut sama rasa marah dan bushan dgn mama sayer. siyes!!! Sbetulnyer mama sayer tu buat macam gt sbb dia nak tumpang bangga biler saya berjaya dlm exam dan nak papa saya bangga macam hari ni biler tgk result yg tertampal kat dinding skolah...walaupun sayer diranking Top 20...sayer yg ke-14 utk keseluruhan semua kelas2 tahun 4 disekolah...tp Papa sayer & Mama sayer bangga dgn pencapaian sayer, sbb Mama sayer kater sayer ni agak seloowww dan perlu di pam2 br boleh jalan...sayer tetap dikelas pertama utk tahun depan. Saya rasa lepas ni mesti mama sayer akan paksa saya lg keras utk baiki gred sayer...Mama tu tak tau aper2 pasal payohnyer nk skor A jamang lenim...sbb dia mmg tak pernah dapat lain slain dari A masa dia kat tempat sayer dulu...(mama tumpang glemer seminit!) keh keh keh...

pesanan Mama Hitler utk anak sulomnyer :
Kakak! TAHNIAH! awak tak turun kelas pun mama dah lega selapang padang bola tahu? hehehehe...Mama sayang awak lebih!
 



 

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service