JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, November 15, 2011

Tujuan UTAMA jd Mama HITLER

Aduiya My Preng...buat jd statement aii jd
Statement tangkap leleh la plok...keh keh keh...
Kat bawah ni antara komen yg aii dpt lps publish result kakak
Bkn gempak sangat pun...bkn Top 5 pun...
Tp Bangga cappur dok cayer benor masa Papa dia tpn kb td

cayer dop? KAKAK No.14 UTK KESELURUHAN DARJAH 4 ~ 2011

Kalo Top 5??? esok kakak bawak Cup Cake sbutir sorang ke bdk kelas!
hahahahahha...mmg dok letak harapan tgi pung...
asal dok jatuh kelas jer...duk kelas No.1 ni byk kelebihan benornyer
Kalo kiter dok brape pandai skalipung...
Keinginan kiter nk blajo, nk jd lebih sket pd org akan ada
Tgk member baik Nombor atas2...mesti kiter malu
Mesti nk berusaha gop biar ah selang 4,5 no dari member kiter tu
Betul dop? Aii cakap berdasarkan pengalaman aiii...hehehehe





lagi komen dari saing2...hehehehehe








Jawapan setelus setulus & sehalus dr MAMA HITLER :


Nota kaki kiri : Dok terjangkau ork mende gape ada dlm pikiran seorang IBU? anak2 mesti pikir macam kiter pikir dulu...aku la maksudnyer disini :

1) mendelah maa aku ni...tau nk tumpang glemer jer kijaan, suh aku blajo sokmo tak dok lain ah tuh, ANAK SAPER laa naik pentas ala2 tak yah turun ah amek hadiah! seme ada nama dia...hadiah pung semua kategori dia rembat! sampai nk balik tu kena guna khidmat sukarelawan bawak hadiah2 tu wak balik...hahahahaha...p yer dok tau, blajo ni punya lah payoh...yer tau nk aku dapat no1 @ no2 jer...grrr... (kalo maa dok paksa dulu, dok nyer bleh gi skoloh asrama penuh...dok masuk poli, dok masuk U...insaf...huhuhuhu)

2) Aku gi ngaji pom mujur...bknnyer aku gi mana pung alah blk ngaji td, mandi baruh jer...bkn dalam pun parit tali air tu, kat keting jer...dok kang la bleh lemas...itu pung nk baham sapa berjalur2...nk cekit sapa berbunga2 peha kaler biru...hahahahha (mujur maa paksa gi ngaji, kurang2 dah khatam 4,5 kali...org mati pung bleh sedekah2 yasin...huuhuhuhu)

dan yg sewaktu dgnnyerlah ketidakpuasan hati aku ngan Bonda time aku kecik2 dulu...Hambik ko!!! ada anak baru mum tau...dush! dush! ketuk paler sdiri...kalo ada anak same exactly cam aku dulu? balik ngaji jer terjun baruh...balik ngaji jer buat lawatan mandi pantai...balik mengaji jer buat tinjauan Hutan simpan cari buluh wak bedil...sokmo dok ingat janji ngan Bonda nk balik awal...sampaikan sokmo kena tgl kalo Bonda nk gi mana2...keh keh keh...

Kesimpulannya : Xpe...maroh jerlah anak tu masa kecik2 ni...Baham jer laa kalo dia wak salloh...p jgn ar sapa patoh riuk, tu dah kena dail talian TELEDERA dh tu namanyer...heheheheh....kekgi biler yer beso kang yer paham ah bakpe mama ni bertukarrr jd MAMA HITLER sokmo!  Anak2! awak nk paham ke tak mboh ke masa sekarang...ada mama kesah???

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service