JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, February 23, 2012

Pak Hencik & Puji pujian...huhuhuhu

Dulu...berat saya cuma area 51kg - 55kg jer...
tapi saya dok pernah rasa kurus sebab...Pak Hencik saya dr berkawan sampai bercinta sampai ke Kawen slalu kater saya cantek RIMBUNG (perumpamaan utk Besar & Tinggi) Jadi sampai sekarang biler berat dah plus byk kali plus...turun naik...saya tak pernah rasa kurus...waaaaa....awak sgt kijam bang...nanti biler saya dah capai berat 49kg (tgl tulang ngan kulit) a
...wak puji saya kurus laju2 yer bang...supaya saya akan pernah rasa kurus utk pertama kalinya dlm hidup...kah kah kah...

Lenim...org slalu kater saya masak sedap...(poyo!)
tapi saya dok pernah rasa saya masak sedap sebab...Pak Hencik saya dari awal kawen sampai ke 11 taun kawen dia tak pernah puji kater masakan saya tu sedap...kalo saya tya "rasa gane sayang?" jawapan dia standart ala2 artis gitu, jawapan sama & tak pernah berubah..."ok jer...sedap jer sayang rasa"...ooohhhh nak tgu dia kater "wau!!! sedapnyer honey masak...." mati terkejut ngan senyum pah ke tlinge laa hagaknyer aiii...hahhahahhaa...saya tau bila awak akan puji saya...nanti kiter dah tgl berdua, hanak2 dah beso...awak akan ulang balik ayat ayahanda mertua awak " dulu honey masak sedap jer...lenim dok sedap oh! " ooooo time tu saya dah takde ati dah nak kembang dengan pujian awak tu yer...hahahhaha

moral of the story : Abang
Zuraimi Zahari! sila puji saya laju2 lepas ni hokey...saya nk merasa pujian dari awak! hahhahahha...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service