JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, February 1, 2012

ubat serabut perut

Ketensenan berganda-ganda ngan budak kecik yg suker melalak
Cara yg paling baik utk melapangkan kepala tersumbat
sebaik sajer semek zehra lelapkan mata
mama pung heret...tolak...campak!
mengamuk ke?????keh keh keh...takde maknanyer...
sajer gatal melengohkan kakitangan deko balik tempat beradu
takdenyer nk kuarkan baju bajan yg berlambak dalam lemari tu
kotak2 barang yg berlambak kat atas lemari...
korang bayangkan berapa beratnyer lemari itu...sila amek kalkulator!
aku tolak dgn kuasa gaban kuasa 2!!!
dah ler bilik tu sekakang zehra jer...hahahahhaha
tolak sana tolak sini tarik sana tarik sini
campak2 sket penyedap rasa...
hurm...legaaaa...............................................................

dulu kan, aku sokmo kater kat bonda pasal benda ni
kami2 duk kat hostel...balik pun sebulan skali jer...
bilik pun cam ala-ala bilik sewa jer laa...tido skali skaler
tapi...yg herannyer...
bulan ni balik lagu lain...balik bln depan dah jd lagu lain?
dok dang sbln pung...kalo 2 mgu pun cam gitu gok jadinyer
dalam kepala aku time tu..."mende la org tua ni buat...boleh leloh ngan lengoh jer!"
hahahahha...slalu gok la aku membebel kat bonda pasal ni
bukan sbb aku marah barang2 aku dialihkan
cuma...pelik gaperlah yg bonda pikir
lemari katil seme tu bukan ringan melepong
berat seeiiii!!!!!!....tapi....banyak la tapi kali ni...hehhehe
rupernyer benda tu adalah satu kepuasan!
puas hati bile tgk bilik dah bertukar ruper...hahahhaa
penyakit tu dah turun dah pun kat hanak sulong ni...
Pak Hencik yg balik kijer satni pun terkujat tgk! keh keh keh
ubah angin...cappur ngan serabut perut
kalo membzkan diri ni dok la kiter mikir sgt ke mende lain
tobat arr!!! acu try skali...kalo ketagih jgn lak mai cr aiii yer...hahahhaha
gambo??? oooo yg tu tak leh laa...bilik beradu adalah tempat rahsia..
hehehehhe...(kalo katil ngan lemari satu set rege ribu riban, 2x sbln aku tayang!)
adios amigos....=)

1 comment:

nadhs kayel said...

sama ar kita tie..akak pun kalo tension ke bosan ke..suka kalih2 brg dlm rumah ni..ye la..rumah besar kotak je pun..ley ar kan.tapi kan..dlm dok rajin2 kemas ni..mesti esok2nya nak cari brg2 hat kecik2 tu..berejam..sabab dah x ingat letak mana..heheh

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service