JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, March 7, 2012

Air mata & Air Idung di pagi hari

THE LAST BLOSSOM

Pernah tgk citer ni dop????
Aduiya...aku pepagi lagi dah kesat air mata nga nair idung kes citer ni
Tertengok...biasa2 malas nk layan citer yg takdop hero ngan heroin yg berkenan
tapi tangkap leleh lok ngan citer ni...
p tengok tu dah kat tengah2 dah...tak tau citer sbetul dr awal la
tapinyer...habis tisu segulung! waaaa...vely2 taching la weiiii

Part paling yg buat aku tak beti kesat air mata...
Air idung lagi laa..tengah demam selsema ni
Nak bernapas pung payah jadinyer...keh keh keh

Part yg Pak Hencik dia bawak MAk Hencik dia pegi duk umah br dia
Time tu Mak Hencik dah nazak giloo dah
Pas2 Pak Hencik dia mandikan Mak Hencik...
Berbual sambil2 berbual ngan Mak Hencik dia...

Mak Hencik tinggalkan amanat terakhir...
Part yg lelehnyer biler Mak Hencik tanya...
"Nanti awak akan rindukan saya ke?"
"Bila?"
Pak Hencik bagitau satu...satu...satu...
setiap masa, setiap saat semua yg dia buat akan mengingatkan pada Mak Hencik
Betapanya Mak Hencik tu berharga & penting dlm idup dia dan hanak2...
Sblm dia meninggal tu dia dah tglkan semua rutin dia hari2 dlm bentuk note
& tampal kat semua tempat...
Kat dapur...kat peti ais...kat meja...everywhere!
kot2 Pak Hencik dia tak jumpe cari barang, cuma selak bawah alas meja kopi
tgk note Mak Hencik dia mengingatkan dia kat mana barang tu
Pesanan utk hanak2 dia camner nak layan Nenek diorang yg nyanyuk (mertua)
apa yg perlu diorang sediakan...macamana nak buat masakan yg selalu dia sediakan utk Ayah diorang...Apa yg patut diorang lakukan kalo macam ni...macam tu...

Tu buat aku terbayangkan Pak Hencik aku ni...waaa
Camner la kalo aku yg pegi dulu...
Yang paling aku tau yg Pak Hencik akan rindukan aku adalah time MAKAN
Dah 11 taun kami kawen...jarang sgt makan kat umah TAK BERSUAP
waaaaa........kalo aku kater...gane la awak kalo saya mati dulu
Hahahhahahahaa....
Dia sokmo nak mati dulu dari Mak Hencik dia...
Tapi...Hidup Mati ni takde saper yang tau
Siapa yg akan pergi dulu...saper yg akan ditinggalkan...
Tapi selagi hayat dikandung badan...
Slagi nafas masih bersisa...
Awak adalah keutamaan saya tau sayang???
Saya sayang awak ketat2 cakerawala ni...
Saya akan cintakan awak shingga nafas saya yang terakhir...
Saya berharap, hanya mati yang akan memisahkan kiter
Kalo ditakdirkan jodoh kita berpisah didunia...
Saya akan sentiasa doakan awak bahagia
Dan awak akan jumpa dia yg lebih baik dari saya...
Kalo selama ni saya suapkan awak dengan tangan...dengan kasih sayang...
Semoga awak takkan jumpa dengan yg akan suap awak dengan KAKI...
hehehhehehehehe....

LAP LAP LABIU BERI2 MAH!!!! muah!!!!!
 

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service