JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, March 21, 2012

Budak ini LAMBAT sket...hehehehe

 Budak Tecik ni umor 11 bulan tau...hehehhe
kejap...jer masa berlalu lenim kan???
Adakah dah boleh menambah???hahahhahaha...abaikan!

Budak Tecik ni mmg always tecik kat mata mama, papa n kakak2...
mungkin sbb terlampau ramai Nanny kat umah kot...
sbb tu dia agak perlahan sket...

Kalo budak umor Budak Tecik ni kan...
Dah pandai suap makan sdiri...
Dah pandai basic2...bye2...mengutip...
Gigi pung mesti dah berbatang2...
tapi Budak Tecik ni...
mmg tak buat lg seme2 hok tersenarai atah tu! 
Br mareng tgk dia duk terbongkok pgg kueh suap kat mulut! hahahahha
Dan br 3,4 ari ni gigi dia kuar bergaram...2 btg only! 
dan dia ni still tak masukkan apa2 kat mulut dia yg dia kutip...
dan br jer 2,3 ari ni dia buat gaya bye2 ala2 kayu gt...hahahahha

Yang budak tecik ni pandai 
Pandai mengamuk!...major! siap glepor2 dgn kaki2 skali!
Pandai dah nak ikut papa dia nak p kejer...
Pandai sesangat meraung biler mama tak dok depan mata...
Pandai kacau kakak Ika dia wat kejer skoloh...
Pandai berebut sesuatu ngan Kakak2...
Pandai dah pasing barang kalo kiter mintak...hehehehe
Paling pandai, tepuk amai2...kah kah kah...
dengo la aper2 lagu, mesti tepuk2 tgn
kalo tak dapat tepuk tgn, dia akan henjut badan dia turun naik...=)
dah pandai tunjuk sana sini kalo kiter tanya kat mana...
dan mareng...dia dah muler berdiri sdiri...pahtu melangkah 1,2 step!!!
Mulut lak...pandai panggil mama ngan papa jer baru...

Biler nak ajor gape2...dia buat tak tau jer...
tapi biler dia duk sorang2...dia akan praktik yg kiter ajor...
takpe la dik...awak jd la baby lama2..
takdelah papa awak request baby baru!...hahahahhaha
janji awak sehak dan membesar dengan sempurna...

gambo kat atas adalah..
dia tgh gaduh ngan kakak ika...
kakak ika on kipas...dia off!
kakak ika on...dia ngakok laju2 pegi off...
siap tgu tepi kipas lg...kakak on dia off...kakak on dia off
pastu biler kakak ika tepik2 maroh, dia akan tepik maroh etep...
kakak ika malas layan, kakak ika lari...tu yg dia duk tgk tu
kakak ika yg dah tak kuasa nak bergaduh ngan adik dia...hahahhahaha

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service