JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, March 28, 2012

Little STRESSED!!!!

kredit to Mr Goggle...hehehhe

kater stressssss!!!! keh keh keh...tp kan, kiut jer gambo kat atas tu
nama lagi little stressed....

rasa nak mengeluh jer sbenornyer...
dok bersyukur sungguh! adeiiiii....tapi...tetap nok mengeluh! sigh!...
Kadang mari terpikir...camni jer ker hidup aku sehingga akhir hayat?
cam plain jer...
rasa nak bekerja...jadi carier woman...tapi...
biler tgk mata anak2...especially semek tecik ni...
dok sapa ati la plok...
rasa nak buat bisnes kat umah...tapi...
tapi lagiiii...hehhehehe...nak buat bisnes gape...
aku bukan jenis wahi jumpe2 orang...
walaupung jenis ho ha ho ha...tapi jumpe org lah yg paling dislike!
kalo geng2 mengayam sekali skale beh jer...keh keh keh...
Nak beading secara agresif kang...boleh ke????
kalo masa tak dop Semek Tecik Jehra tu ok jer 5,6 pasang sbln...
tapi...tapiiiii laaaggiiiiiiiiiiii....adeiiiiii
tapi...Jehra ni lain...mama pegang kain, dia amek buang
mama pegang jarum...benang dah bullut segulung
mama amek nak cucuk manik...berra abis oh sbekas!
berbaza ngan Kakak Ika
dulu mama buat aper2 Kakak Ika dok kacau pun...
nak belam2 nerak ke...nettang ke...
ni...mama terpaksa bokkok kat meja makan...
tu jer tempat paling tgi yg dok tercapai oleh Budak Tecik tu...

Nak buat kueh? 
ari tu ada la pegi tya kat kedai tu...
mak aih! 70% - 30%
means...kalo rm10...dia dapat sejuk2 rm3...kiter yg leloh ni Rm7...
tolak bahan2...walla weiiii...kat ner untung laginyer
lagi leloh ada...kensel jam2 tu gok
melainkan aku bukak sdiri kedai!...hahahhahahahah
tapi ada la amek tempahan dari member2...
lagi puah ati...hehehehheheheh...
tapiiiii....hehehehe...ada lagi tapi...
tapi...renyah la kalo ngan budak2 tecik ni...
Cik Kaka la paling tu skali...asal byi mixer jer...
dia yg pertama terpacak! aduiiilaaaa
mintak  nak kacau yg kaler pink!
kalo yg nak makan sdiri mmg aku bagi jer...
kalo buat yg org mmg aku halau jauh2...hehehehhe
Stop la bab nak kejer nak buat bisness...
duduk diam2 kat umah sudah...keh keh keh

pasal umah lak...hari2 buat mende tu ler jer
dari celik mata sampai la tutup mata
tu la kadang2 kalo hanak2 melalak2 Pak Hencik buat boo layan jer
rasa nak campak blake seme hanak2 dia 
geram tau! kiter yg menghadap sarian ni takpe la
dia tu balik kejer jer hadapnyer...
tapi Pak Hencik tu bleh arap bab anak2 dia
cuma kadang2 tu jer time dia ralik main game!
aduilaaa...bknnyer dok paham...
paham sgt sbb time berkawan bercinta dulu lagi nazak
kalo dang dia pgg komik...ko cakap la gajah rimau
mmg dia dok layan! berjuta2 kali doh rasa ati
kalo hati ni duk kat luor, ada jer berulat bernanah doh....
tapi kenal Pak Hencik bkn sari 2...
kami kang berkongsi memori masa kecik2...hehehheehehe

pasal hanak2...smakin hari smakin beso...smakin byk la karenah
4 orang...4 macam perangai...
aduiiiiilaaaaaaaa....
chow dulu laa...kekgi dr little stress jd big big stress....
 

7 comments:

~~DAPUR KECIL KU~~ said...

alahai makcik ni byk pulok tensen dia dgn tp tu yer..
kita yg carier woman ni terasa nak duduk umah tp rasanya klu duk umah lagi ler tak leh napas rasanya.
tp ada gak tp tu benornya kita ni idup dok penoh rasa puas lah tu yg tensen tu
mcm kita ni klu resign memang best tp poket lak kosong asyik ari2 nak mintak sedekah aje..skrg ni pun main tadah gak he..he..
benornya dok leh wat mende hok kita minat ada pengacau tu yg tensen lebih tu.
nak tanya kawan baik dah dtg lum ke tak dtg2 tunggu taun dpn kot.

HoNEybUneE said...
This comment has been removed by the author.
HoNEybUneE said...
This comment has been removed by the author.
HoNEybUneE said...
This comment has been removed by the author.
HoNEybUneE said...
This comment has been removed by the author.
HoNEybUneE said...
This comment has been removed by the author.
HoNEybUneE said...

keh keh keh...ada masanyer rasa heaven jer duk kat umah ni...p ada masanyer memberontak gok sbb kiter skoloh tgi2...huhuhuuhuh

kawan baik dok datang2 lagi nih...huwaaaaaa...padan doh laaa...adeiiii

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service