JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, March 23, 2012

MEGI KETAM BISTRO...

2,3 ari lepas Cik Kaka tanya biler papa dia ada gaji?
Sbb dia nak gi tgk wayang...nak makan ketam...hahahhahahha
Oleh kerana papa dia dah ada gaji mareng...
semalam papa dia ajak makan kat sini...hehhehehe


First Time makan sinim dah ada tragedi dah...
Tgu dekat 2 jam! dari kul 9 sapa kul 11...
Pak Hencik p tya kat kaunter sbb org lain dah balik seme dah
dari sepenuh2 restoran tu...tgk 3,4 kerat jer lagi...
skali...order kami diberi kat meja lain????????
sangat2 nak hangin ribut taufan seme la weiii
tapi...owner restoran tu mari mintak maaf sdiri
time Pak Hencik gi tanya tu dia dengo...
Cepat2 suh chef dia buat yg kami dulu...
Nak marah benornyer...p sbb owner dia tu kire bagus laa
 sanggup mintak maaf pastu explain...
malam kamis jumaat sabtu mmg kalut sket
tapi biasa2 tak pernah terjadi macam kes kami tu
kire kami ni kes terpencil laa...hehheehhe
oleh sbb mood kami2 baik malam tu, kami konsider laa ngan alasan tu
ingat nak mintak diskaun time bayo tu, p yg kat kaunter tu anak buah dia
kalo owner...mmg kami tya..."takde diskaun ker tgu sampai 2 jam?"

kami makan MEGI KETAM...
mmg best tapi slacknyer kami mintak ketam laut
ketam laut tak brape segor mana...
sbb kebanyakkannyer dr pukat kokok (bahase tranung, tp dok reti nak explain dlm base standart...aduiya.....)
kalo ketam nipah yg idup tu mesti menyegat gilooo...hehhehe
dok dang ah nak amek gambo sbb dah ala2 tensen tgu gt...
lain kali la erk...
tapi mmg best! hirup sampai titis terakhir gitew...hehehhe...
maka tercapai la sudah hasrat anakanda yg nak makan ketam...
p dok banyok ar yer makan sbb dok brape segor...
isi pung dok manis...
nyesal dok amek ketam nipoh...
Lain kali mesti mintak ketam nipoh...
mahal sket pung dakpelah...asal ke puah ati...ke gane? =)

5 comments:

~~DAPUR KECIL KU~~ said...

salam
mano duk keda ni klu Trg dok pasan ngat dan mcm dok penoh dengor pun.
cu kabo kit keda ni duk mana,mana tau kot2 time blk Trg nok gi gok rase.

HoNEybUneE said...

nanti kiter bg detail direction erk...hehehhe...smalam ak hencik yg bawak, tgh malam plak...tu yg tak brape nk perasan sgt jalan...hehehhe

Zuha Mahamed said...

Ni kedai kat jalan teluk ork...mahal dop

Zuha Mahamed said...

Sori...jalan teluk lipat

HoNEybUneE said...

yer masuk ikut sblh bangunan 7-11 tu...betul2 dpn skoloh agama...gi malam, dok napok aner jalan...hahahhaha...mahal tu standart rege seafood ah...sbb kalo megi tu yer ubuh sekor ketam. yer kire ikut timbang ah brape kg...macam kiter makan ikan bakor gop ah...hehehhe...p makan ramai2 kn stanby poket penuh sket ar...hahahah

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service