JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, March 21, 2012

Nok jd R.A.J.I.N...kunonnnn...=)

Hoh! toh!....
Time dok update...pah ceroh semok samun
Dang update gop...3 pat kali entry masuk!
keh keh keh...tak dop gape pung benor..
Org lain pah tido laker oh etep ni
aii br pas lap lata...aper kesss lap lata malam bute??? hahahhaha
Doh...kalo siang2...nok pgg mop pung dok dang
pader duk wo wa wo wa ngan semek tecik tuh...grrr...

 2 ari lepas ada org tepon tya nok kijer dop???
Waaaa...offer gaji ngan rumah tu dok kesah sangat...
Tapi gok...hok dok leh nak keheknyer...ARCHITECTURE!!!!
sedih gop benornyer...nak sesangat sangat la nyer kijer
nok2 dlm bidang yg kiter mmg minat gilloooo
tapi...mana nak ku campak SEMEK TECIK ni...
dah la dia tu still Fully BF...
Puah ajor botol...dok makan saman
Siap nak muntoh lg...demand awak yer tecik...huhuhuhu
Kalo dekat2 ngan umah bleh jer nak try
p gop nama lg yer nak sedia umah..
mesti la jauh dari umah skarang ni...
kalo kakak2 yer dok skoloh lg...buleh ejas2...
ni macam siang la plok nak tukor2 skoloh bagai
kalo kijer gomen....mmg dok pikir byk kali oh...hehehhehe
Mikir  hal anak ni dok abisan...
Kang kejor ke KEHENDAK hati
Anak dok tau mana hala...
Doh ah mama duk depan mata ni pung dang ag ngelat skali skaler
Kalo ALARM BERGERAK ni tak dop...
H.E.A.V.E.N laaa...tak dok org hok jum peringat...
hok jum blebe...hok jum maroh...
ada jer prekse no ngelas sokmo!...haihs!!!!!
Kijer koloh nak kena paksa sokmo wat...
Ngaji nak kena peringat hari2...
Smayang pung kalo dok byi dulu dok gerok sorang habuk!
Pagi2 slagi dok dengo sore mama gerok dok bangun!
sama naik jer ngan papa yer pom...
bleh yer v cadangan sambil sengeh2...

"mama duk dnung ngan Jehra...papa duk sini ngan kakak2..."

awak...sayer tau laa...awak berat ati gak dah nak bg saya kejer kan?
awak dah selesa sgt lenim ni
seme saya buat...makan awak pun sampai ke kaki kan?
boleh ke awak handle tugas2 saya?
walaupun kadang2 saya lok jer berkubang hadya...
kain2 dok berlipat...dok basuh
pinggan penuh se sink!...lata dok berlap bersapu...
tapi...awak tau...anak2 awak saya tetap siapkan hari2....
malam2 yg pastinyer...saya akan iron dulu bj skoloh...
pagi2...saya sediakan sarapan ngan kejut kamo2 
anak tecik awak, walaupun awak pun care ke dia...
tapi kebanyakkan masanya adalah dengan saya...
saya yg basuh berak kencing mandi isap susu main ngan dia...
Ikutkan kalo diingat2kan balik...
seme tu takdop dalam perancangan saya utk 10 taun lalu tau?
jadi...

"Honey harap...sayang akan hargai pengorbanan Honey hari ni...dan kalo suatu masa nanti sayang terpandang org lain dimasa Honey time tu dah berkedut2...sayang ingatkan diri sendiri akan pengorbanan yang Honey buat skarang ni utk sayang & anak2 yer...dan ingat kat mana kiter bermula, bukan dengan keter ngan rumah macam lenim ni lallu ok...walaupung motor tu dah jadi hak milik org lain tanpa kerelaan kiter...tapi kenangannya akan kiter bawak sampai ke nafas kiter yg terakhir yerp? Honey ni slagi kasih sayang & cinta sayang tu untuk Honey...slagi tulah Honey akan terus berkorban utk sayang dan hanak2...tapi...kalo jodoh kiter dok panjang...kiter kena sama2 redha...Jodoh pertemuan dan perpisahan tu di tangan Tuhan...kiter hanya mampu merancang. Dan selalulah berdoa yg Kasih Sayang & Cinta kiter dipelihara oleh-Nya sepertimana janji kiter...hingga ke nafas yg terakhir...kalo Honey mati dulu, lps 40 ari kang carilah penggantinyer...keh keh keh"


 

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service