JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, March 20, 2012

W.I.S.H.L.I.S.T

Nak INI...

 Tapi kannn....yg ini blom lg TAMAT PERKHIDMATAN...


Kalo nak suh aku suggest NOKIA...
yg ni paling OK stakat ni selepas 3310
Jatuh kletung kletang dari tingkat 2 pun still hokey what!
3 taun lebih oh pakai tp bateri tetap bertahan 3 hari...
dan kalo bateri dah merah...kalo utk standby ngan msg...tahan lg 3 hari!
Tp kan...takde la ploknyer aku nk doakan dia ni cepat tamat riwayat...
tap...teringin gak yg kat atas sinung tu...huhuhuhuhu
aku ni jenis pakai sampai lunyai...
lagipung...slama ada tepon ni, hanya gn utk SMS jer...
tepon kadang2 jer...
TP...jgn dok tau...tpn cikai aku nih bleh bukak FB haper...
Update blog pung bleh whatt...betul!
Sumpah tak tipu...sound pun ok utk dengar lagu...
kalo tetiba dia bertukar jd galaxy NOTE pun aku dok sedo gamoknyer
muahahahahahha...
tapi tu la kannnnn....KEHENDAK! bkn KEPERLUAN!
tapi...apa punya banyak tapi laaa....hehehehhee

Kalo ada pitis dok abisan, NOK JUGOK MENDE ALAH TU....hehehehe

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service