JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, April 14, 2012

4 weeks 3 days....Alhamdulillah...

SECARA RASMINYER DENGAN INI DIUMUMKAN
4 WEEKS...3 DAYS...

Alhamdulillah dengan rezeki-Nya...
Kalo ikutkan mmg tak mboh lg sbb plannyer taun depan
tapi...rezeki Allah ni sapa lah kiter nak pandai2 kan?
Adalah hikmah disebaliknya kang...heheheh

Sbetulnya debbor perut lg ni...yer lah...zahra br cukup2 1 tahun
dah nak bleh adik dah...
Tadi pun ms nak cek ngan dokter
sejuk kaki tangan! ....aduiya...
Tp lepas jer tau...Alhamdulillah dengan rezeki dari-Nya
Mungkin rezeki kami suami isteri adalah dari segi anak2 yg ramai
 Dok wak urine test doh...paka scan terus
hoh toh!!! nampak kantung rahim terbentuk...
Sepatutnya kalo ikut kiraan period...dah 8 mgu
tapi ada sebab musabab yg dokter jelaskan td
Berkaitan BF dan kesuburan
dengan ukuran rahim...br 4 mgu 3 hari...
Jadi dak yah wak bukumerah lg
Tgu lg sbln dulu...dtg cek balik br ah wak buku
Masih dok precaya...adakah betul2 hujung taun ni???
Tu laaa...mulut cabul sgt
slalu jeleskan org yg br dapat baby
sokmo duk kater nak bersalin bln doplas...bln doplas...
Hambik ko!!! keh keh keh...skali mmg dpt bln doplas
tapi bkn taun depan...taun ni!!!! huhuhuhuhu

Mula2 ada rasa macam2 dlm hati ni
tapi biler pikir2 ini adalah rezeki dari Dia...
Kiter kena terima dengan hati yg terbuka dan penuh kesyukuran
Saper la kiter ni kan nak tolak rezeki dr Dia
Cuba tgk dari sudut lain...
Org lain yg kawen bertaun2 mengharapkan sgt rezeki ni 
berusaha macam2 utk mendapatkannya tapi tak de rezeki
kiter yg senang2 Allah bg rezeki nak tolak?
Bersyukur la Mak Hencik weiiii...hehehhehe

Walaupun masa beranakkan zahra dipermudahkan
tapi sakit tu tetap sakit...
Tringatkan kesakitan tu...mmg mari gok debbor perut...
Tapi sakit bersalin ni sakit yg pasti kena tempuh
antara cepat dgn lambat jer...
Apa2 pun...mmg beryukur dgn rezeki dari Dia
Org yg paling gembiranya Pak Hencik laaa...
Dia mmg nak anak ramai pung...
Rezeki dia melimpah ruah bahagian anak2 ramai...hehehhee

Semoga Pregy kali ni pun sempertimana kakak2 yg lain
Dipermudahkan dan dibawah lindungan yg Esa
Semoga selamat sehingga ke hari yg ditetapkan oleh-Nya 
Dan dipermudahkan seperti sebelumnya...

TERIMA KASIH YA ALLAH DENGAN PEMBERIAN-MU...
REZEKI INI HAMBA-MU INI TERIMA DGN HATI YG TERBUKA
DAN DENGAN SELAPANG-LAPANGNYA DADA...
ALHAMDULILLAH...

Ohhh...setiapkali pregy saya tak mengharapkan dpt boy pun
Apa pun, boy ke girl ke...rezeki dr-Nya...saya terima jer
Pak Hencik saya pun cam gt gak
Kami tak mengharap...kalo ada rezeki kami...tu adalah satu bonus...=)

2 comments:

Anonymous said...

tahniah Tie.. mg kali ni dpt Boy la, sesegera rezeki yg Dia bagi... k wani tumpang gembira bg pihak kamu.. anak ramai, dpt jaga sdiri.. best tu.. takyah hanto taska bagai.. bleh doh nak mintak apa tu Starek ko gapo tu?? yg penting, bonus masuk akaun mama..hik3...alhamdulillah--- k wani

HoNEybUneE said...

hahhahahah...terima kasih kak wanie...yati mmg kalo bleh tak mboh ag, tp dah ada ni kiter terima dgn hati yg sebeso2 pdg bola...hehehheheh...rezeki muroh alik ni nok wak gane doh...=)...moga2 cepat sket dpt paka starex...keh keh keh

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service