JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, April 4, 2012

Budak Tecik DEMAM lagi...

 Huhuhuhuhu...budak kecik ni demam lagi...
Start smalam macam panas sket kepala dia
Hari ni....macam biasa laa...jd beruang koala
nak bertempek jer...adeiiiii
Segala kerja2 mama ada tergendala
Tulaaaa...aktif sgt berlatih berjalan
kejor dateline 12hb ni...hehehehhe
ada apa dgn 12hb april? 
Besday dia ler...1 year!
Oh...sekejap jer staun2 lenim ork...
dah nak masuk staun awak budak tecik...=)
Nanti mintak kasut mahal as besday gift ngan papa awak yer..
untung2 papa bawak pegi Al-Ikhsan Ladies...
boleh mama tumpang 3,4 kaki...hahahahha


 Oh...ni mama saya Paksa saya pakai...
Demi memuaskan hati mama...saya pakai gak utk 2 minit
Pastu saya campak! saya rimas laaa...hehhehehe

 Santek tak sayer??? hehehehhe...saya mmg cantek...
MACAM MAMA (sila muntah! hahahahha)
Saya kalo senyum mmg comei...
tapi senyuman saya mahal
papa kater takleh senyum kat sebarangan org
nanti kena culik!

Ni lak Kakak Ika saya..
skrang pagi2 Kakak Ika slalu kena bebel kat mama
Sbb Kakak Ika macam dah fed-up nak gi skull
Mandi pagi2 slalu main2...mama marah!
Tapi biler balik skull Kakak Ika senyum jer
mungkin sbb Kakak Ika dah malas nak bgn pagi
dan malam2 kena paksa tido awal...
Kesian Kakak Ika kan???? hehehhehe

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service