JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, April 12, 2012

SELAMAT HARI LAHIR ANAKANDA ZAHRA ZEHRA

Sekejap jer kan masa berjalan lenim...tido bgn tido bgn...dah staun...dan Esok genaplah Staun Anakanda Zahra. Dari mendengar tangisan pertama awak masa awak menjenguk dunia...lenim awak dah boleh berjalan. Macam dok percayer...Awak tau...9 bln awak mama bawak kehulu kehilir awak dlm rahim mama ni...walaupun agak perit masa awal2 mama mengandungkan awak tapi Alhamdulillah mama dipermudahkan sesangat semasa kelahiran awak. Kakak2 awak semuanya nak duduk lama2 dalam perut mama...tapi awak...awak dilahirkan dalam keadaan mama tak bersedia pun mental fizikal. Sepatutnyer awak diinducekan keesokkan harinyer tp malam tu selepas Nekma & Papa awak paksa rela mama beti kat klinik dulu sblm blk umah Nekma...Dokter terus tahan mama. Kul 10 lebih masa tu dah 3cm! tapi mama masih tak sakit lagi...sehinggakan kakak ika awak bertanya pada mama sambil pgg kedua belah lutut mama..."Mama...mama tak sepatutnya sakit kan? " hehehehehe...Kelahiran kamo sangat dinantikan oleh kakak2 awak lebih2 lg kakak ika dan kelahiran awak disambut oleh ketiga-tiga kakak awak! masa masuk labour room kul 11 lebih pun mama masih blom sakit...sehinggalah saat2 akhir awak nak kuar br mama terasa sakitnya. Itu pun sekejap sangat. Dgn skali teran jer awak kuar...Alhamdulillah...Awak Anugerah Allah utk mama dan papa yg dipermudahkan urusannya...awak tau...mama berjuang melahirkan awak dengan tubuh yg mengigil dan tangan yg terketor2 sbb mama lapor sangat time tu...mama tak sempat nak makan sbb mama tak sangka yg mama akan melahirkan awak malam tu...sbb tu mama kater mama tak bersedia dr segi mental dan fizikal. Tapi macam mama katakan...urusan awak dipermudahkan...Tangisan pertama awak adalah kelegaan mama yg tak terhingga...Alhamdulillah...

Ni gambo awak beberapa minit selepas awak dilahirkan...bagi mama, awaklah baby yg paling comel...keh keh keh...awak dilahirkan dgn kulit yg putih kemerahan...sedikitpun tiada cela diwajah dan tubuh awak. Tapi...awak tau, rambut awak lebat sgt! sampaikan papa awak luper nk kire jari tgn dan kaki awak...hahahahaha...teyuk papa kan? mmg papa org yg paling eksited nk jumpa awak...tp sbb terkujatkan rmbt awak yg lebat, papa luper nk kire jari2 awak...kuar jer dr labour room, papa masuk bilik mama tersengeh2...papa kater "lebbaaattttttttt sgt rambuttttt!!!!!"mama tya papa betul ker? sbb kakak2 awak semua lahir dgn kepala botak. Hahhahaha...Mama tya papa " cukup dok jari kaki tgn sayang?" Papa br tersedo yg dia lupa nak kire! MasyaAllah...papa kuor smula bilik pegi cari awak, kire jari2 awak dan masuk balik bagitau...Alhamdulillah...awak sempurna tanpa cacat celanya. Alhamdulillah...tu jer yg mama harapkan sepanjang mama mengandung 9 bln. mama mengharapkan anak2 mama lahir dengan sihat tubuh badannya dan cukup sifatnya...





  
 Mama dgn bangganya kabarkan pd dunia ttg kelahiran awak...hehehhehe...





Wajah bangga papa awak...Semoga awak tak luper yg org yg paling bangga memiliki awak adalah papa awak. Papa awak lah org yg paling tak sabar menantikan kelahiran awak...hari2 papa awak gosok perut mama...hari2 papa awak ternanti2 nak merasa tendang terajang awak dlm perut mama...keh keh keh...semoga bila dah besar nanti awak tetap boleh membanggakan papa awak.




Sepeknyer mata awak time ni kan? Tapi lenim...mata awak bulat getel2 macam guli! semua org geramkan mata awak...hehehhehe...awak sedih jer time ni sbb dlm pantang awak suka raung malam2...awak berak lebih 10 kali sari tau! =p tapi dokter kater...normal sbb awak byk menyusu...sbb tu awak berak byk kali...awak minum...awak proses...Alhamdulillah selain daripada berak byk kali dan meraung malam2, awak sehak! bulat! tapi awak jer putri papa yg papa tak leh nak mengasuh ms dlm pantang sbb time tu papa sibuk sgt2...kesian papa miss the moment...
 
 See! awak mmg kesayangan papa. Awak dan kakak2 jer aset mama dan papa dunia akhirat. mama dan papa tak kaya dengan rete dunia...tp kami kaya dengan rezeki anak2...Alhamdulillah...


Pesanan utk Putri tecik mama ni...
****semoga anak mama dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki...dikurniakan akal fikiran yg cerdas...sehak tubuh badan...dan semoga anak mama akan tergolong diantara mereka yg solehah...


Mama dan papa tak kaya harta...mama dan papa cuma dapat memberikan kasih sayang kami yg tak terhingga utk Putri2 kami...Semoga suatu masa sekiranya nanti bila putri2 mama dan papa terlupa tentang kami...Kasih sayang ini yg akan mengingatkan kami selalu dihati putri2...


LOVE U WIF ALL MY HEART!!!!


SELAMAT HARI LAHIR SAYANG....muah!!!!!

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service