JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, April 23, 2012

Skrin Laptop HP tamat riwayat

Anakanda Tecik Jehra mengsmackdownkan Skrin Laptop!!!
Aduiyaaa...awak mmg dengki la dik...
Sib baik Papa dgn baik atinya 
Gi tukor dgn kadar sepantas kilat...huhuhuhu
Lebur RM250 hinggit! sigh....
 Bendanye kecik n nampok remeh jer...
Mahal nak mamposss...tu blom lg LCD tv...
Ari tu ms nak beli TV beso kat umah ni
Papanyer berkenan kat LCD tv...
Gambonyer mmg mabeless laaa...
Tapi dang2 jam tu gak kensel!
biler dengor cina kedai tu kb...
"U kalo anak kecik, tak leh pakai ini LCD..."
"Nanti kalo anak U tepuk ini LCD skrin...harga nak tukar br sama itu TV baru sebijik!"
Humakaihhhh!!!! kensel! amek yg plasma jer...skrin flat kaca macam biasa la
Dah lebih pd puah hati dah nengok citer korea...hehehehe

Ari tu mak sedara p tkr skrin e-book sepupu yg anak dia buat pecah...
terduduk! tuan punya la besooo...
terkebil2 empunya e-book...huhuhhuhu cian...
Skrin sajer RM400!!!!
tapi sbb dah anak dia yg buat kan...tukar la jugak...
Tapi macam tak berbaloi jer kalo tgk e-book tu
sbbnyer keypad dia pun dah rongak2...
cover e-book dah tak nampak mcm e-book
Biasalah budak jantan punya...
Macam yg Kakak Ain & Aby punya ni masih suci
mmg aku tak bagi conteng2 ni
Walaupun free...hargailah weiiii...
Walaupun stakat hari ni tak nampak lg gunanya
tu yg aku bagi jer dia buka internet
Tapi kat dlm tu ada Al-Quran digital...
ada la jugak aku buka skali skaler...

Ok laa...nanti kalo skrin latop korang jd mcm aku punya
sila tanya aku nak baiki kat maner yer...hehehhe
sbb takat2 aku servey, RM250 ni yg paling murah
Rumah yg tukang baiki pung beso bapok!
ohhhh...dah lari tajuk...keh keh keh
tp siyes! mmg beso bapok! =))

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service