JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, May 19, 2012

citer semalam

Sblm balik kejer malam mareng, Pak Hencik msg tya makan gape malam ni? ooohhhh...Mak Hencik sangat sangap sekarang...oleh kerana mareng adalah jumaat...anak2 ada laker kat umah...Mak Hencik masak nasik lemak dlm kol 11 siap! n Nasik Lemak itew adalah smpi ke ptg! tghr kakak pegi beli roti gardenia cicah ngan tumis bilis...so malam restoran adalah tutup. Mak Hencik balas suh beli burger jer laa...

Pak Hencik balik umah ngan Burger utk hanak2 dan benjo utk Mak Hencik. Skali Pak Hencik kater..."malam esok kiter gi try tom yam nyior nak?" hahahhahaha...Mak Hencik mmg suker bila Pak Hencik cakap cam gt...sbb? Pak Hencik sgt payah nak buat keputusan dan suggest tempat makan hokey...boleh kira ngan jari! slalunyer nak pegi mana2, Mak Hencik yg ajak...bkn Pak Hencik tak suka berjalan....cuma dia lebih suka kalo Mak Hencik yg ajak dan buat keputusan...sgt meletihkan hokey. Skali skale dengo dia wat keputusan ajak p mana2...ajak makan kat mana2...oh...tak terkata suke tu hokey...

So ari ni...pagi2 beli jer sarapan hanak2 nasik mtk sbks sorang...makan pon dah tengahari...jd dapur adalah cuti dan malam ni kiter ikut Pak Hencik nak bawak kiter ke mana...esok pas anak2 blk skull kiter nak blk kg hantar Pak Hencik yg berkursus jauh!!! hahahhaha...jauh la dari Paka ni...p 11km jer dr umah kat kg...hahahaha...tido hotel hokey! tak hagak2...dah org bayo wei...tapi Mak Hencik tak leh tumpang 2 kaki sbb Mak Hencik kn bergegas balik ke Paka smuler sbb hanak2 skolah n ada exam...kalo tak kerana exam ada jer hanak2 cuti 3mgu! org lain sminggu, diorang 3 mgu! hahahahhaha...n Pak Hencik akan sterik jer sampai cuti skolah, Mak Hencik just bawak balik hanak2 jer ari kamis tu blk kg...hurm...cam gane la hagaknyer nak drive ngan Jehra tu erk??? semoga awak baik2 jer kali ni Jehra, mama sgt fed up nak drive kalo papa awak takdok...huhuhuhhuhu....

MALAM NI DINNER AT TOMYAM NYIOR...kat maner? tau kat dungun jer...yg lain2 nanti citer pas gi makan erk...heheheh
 

1 comment:

nadhs kayel said...

keri pun sama gitu..kalo p kedai makan kak nadia je la yg selalu dok oder..ngan anak2 nye skali..sampaikan kdg2 tu rasa cam malas je nak kuar p mkn..huhu..tp bole ke malas nak p mkn luar..hahahahaha..malas nak masak ada la....

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service