JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, May 13, 2012

RINGKASAN

Byk benda yg menarik berlaku bln 2 ni p seperti kebiasaan...KEMALASAN melanda...biler la nok rajin tuan umah ni ork??? adeiiii...terlampau banyak benda yg tertangguh nak citer...jadi kiter wak ringkasan doh ar...nanti kiter citer panjang2 biler dah dok brape MALAS...hehehhehe

25hb - 28hb April
Macam yg dirancang...hehehehe...pi Perak amek adik yg br abi matrik kat Kolej Matrikulasi Perak. Pegi ari Kamis pagi...balik ari Sabtu pagi...Jumaat tu berjimba2 ngan Bonda, adik2 Putri4...dan Yg terchenta dekat LOST WORLD of TAMBUN...Pastu balik dr sana benti kat TESCO terbesar...mmg beso gilooo weiii!!! biler la nak wak sbutir kat Tranung..hehehhe...Dok abis jalan pom dalam nung. Sebab masih br lagi, Tandas ngan Surau dia mmg marbelessss...macam masuk Tandas Hotel 5 bintang! siyesss...Soping2 dinung sambil dukung Jehra sgt memenatkan dan membuatkan pinggang ni hampir patah! Papa letih sgt, dok cukup tido pasal papa sorang jer dreba...Papa pas jer mayang maghrib situ papa masuk tido dalam van...kami2 ladys jer la cuci2 mata dan beg duit...hehehehe...kuor dok kuor, Tesco nak tutup oh...tu pom blom puas lg...=P...pagi2 sabtu tu kami2 dah bertolak balik ke Tranung...rushing sbb nak balik antor van yg disewa...totaly sampai umah kat paka dlm kol 3 pg! siyes sian ke Pak Hencik...

04hb...pegi berpoya2 ngan Putri dan Pak Hencik kat ECM tgk Avanger...sgt puas hati sbb citer tu mmg menepati ciri2 citer yg boleh ditonton bersama anak2 seisi kuarge...hehehhee...jalan2 kejap...dok cuci beg duit sbb dah licin...keh keh keh...

Pastu...hari berikutnyer berjalan seperti biasa...pagi2 muntah selambak...bgn dgn rasa dok rok yg hamat...dan dapur yg sekali skaler jer berasap...hurm..macam koho2 nak jd macam masa Pregy ke Jehra ari tu jer...huhuhuhu...

Tu jer buat masa ni...gambo2 nanti kiter post lain kali yer...hehehehe...

mode: sekadar menyapu sawang...=p

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service