JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, May 20, 2012

Tak dok REJEKI...TOMYAM KELAPA

Semalam Pak Hencik msg suh pegi amek kat kijer
Dr pat kijer terus ke Dungun...konon2 nak makan Tom Yam Nyior laa...hehehe
Pusing2 5 nam blas kali pusing akhir jumpe laa...
P...huhuhuhuuhuh..takde rejeki nak merasa
coz nyior dah abis sbb permintaan 2,3 hari ni menyebabkan nyior dok dang rolling
hahahahahaha....frust seh!!!! 
So lain kali la kot...kot jer...hiks

Ari ni nak blk kg kejap, Pak Hencik berkursus jauh kan?
Nak pi hantor ler ni...=p
Takpe kursus jauh pun kali ni
Sbb makan minum bereh jer...anggoran dok kena ngan selera makanan hotel
Boleh balik mengaga makanan kat umah mertua kan bang?
Kah kah kah...yer...Pak Hencik berkursus jauh dr umah kat paka ni
Tapinyer dekat sgt2 ngan umah kat kg...
Tido hotel la wei dah org tanggung kater kan...hahahha
Biler lagi nak merasa hotel kat kg sendiri
kalo sajer2 nak try mmg nak kn sekeh ngan Maa & Abah jer...=p

Esok ada kanak2 bercuti buat sendiri...
sebab mama tak rasa nak drive blk pepagi hari
Lagipon esok tak preksa...kakak kater ada sambutan hari guru negeri
dok blajo pon...so...mama pon apalagi kan? hehe

Heavennyer leh blk kg...cam bleh bercoti ke over the see 
dah terbayang dah makan minum tersedia...muahahahahha
hanak2 sdiri care ke diri sendiri
kecuali yg tak reti basuh be**k sdiri...
Mak Hencik kater kat Pak Hencik
"apakata kiter tgl Jehra 4,5 ari ke nekma yer...bg susu botol suh nek yer v?"
Pak Hencik kater....tak hagak2 yer...
"Ada jer sawan Nekma ngan Tok Bah yer layan ke Jehra..."
hahahahahahahahha...siyes! mmg dok arap nak bg sape2 jaga
melalak dok pasal sokmo tengah2 malam!
siang pon nak kencing berak pon tak senang!
meraung bertepik berdrama depan pintu jamban! waaaaa
sgt tensen hokey ngan ini budak....
huhuhuhuhuhuhuhuhuhu
 

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service