JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, September 9, 2012

yg terakhir...kompem!!!

siyesss!!!! yg ke5 ni adalah yg terakhir. huhuhuhu...MUKTAMAD! dok kire ah hok kuor kang hero ke heroin ke...saya telah kehabisan energy...

smlm blk dr kl gaduh2 bsh kasut skoloh kakak2...tu pung bleh tertido dpn tv sambil2 tgu...sib baik Pak Hencik gerok suh msk tido dlm blk...gaduh2 bgn jermbe ke mesin bsh nk amek kaut keringkn dpn kipas...tp Pak Hencik bgtu dia dah setel2 spin n ltk dpn kipas...tengkiu awak...sayang awak ketat2 cakerawala!

mlm2 mcm biasalah...tido kjp2 jer sbb anak kecik saya yg sokmo2 bgn mengamuk mlm byk2 kali...siyesss saya sgt letih disitu...bgn2 pg gaduh gosok bj skolah kakak2...ingat abis situ ar...skali kakak ain kuor bilik nangis2 x jupe buku...presure dah tahap gaban...hambat aby suh pegi dulu...cari2 xjupe terpaksa suh kakak pegi skoloh gak sbb dah agak lewat...gaduh2 mandikan zahra sbb lps antor ika nk g klinik lok...duk pkikn pampers zahra dengo beskal msk pago...Ya Allah...kakak lagi! kn thn ke pengawas sbb lwt n dia suh mak atau ayah yg antor...ohhhh....time ni presure tu dah meletup! heret zahra ngan pampers sajer msk kete...mujur ika pg ni xbyk kerenah...skali Optimus Prime menghalang pitu kuor...arghhhh!!! msk blk umah amek kunci alih Optimus  prime...sampai kat skoloh tu ingatkn kn sain ke hape ke skali just tjk muka dpn pitu pago je!!!!nyaris2 pengawas2 tu bersarapan ngan penampor free ari ni ngan peraturan paling bangang aku rasa sbb nama tetap akan kn tulis...dan time aku anto tu org br nk nyanyi lagu negaraku! kali pertama aku raung dpn pago skoloh ari ni sib baik masih berfikiran waras kalo dok aku bukak sifir masa kecik2 br laa...masuk kete tu gaduh2 antor ika plok skoloh...lepas antor ika msk jer kete air mata terus laju turun...zahra tercengang2...

start kete ke klinik plok...kat klinik ada lg sambungan sinatron...kn amek darah 4x ari ni sbb gula dlm darah tgi...ibgat ke sampai la 8 ke 10 ke...skali...5.9 jer pung! limit max 5.5...ohhh...sgt sakit hati biler nurse kat bhgn amek darah kater...patut awak rendah lg ni...xkn pun test darah...mendidih sudah aku disitu tp nurse tu ttp jlnkn tugas dia sbb dh tertulis ditu...test yg pertama 4.9 dan yg ke 2 4.2...aku sgt skt hati...blk jer klinik gaduh g amek ika kat skoloh...n ni br bleh baring sket...tp kjp lg mesti kakak lok tpn suh g amek sbb td antor skoloh naik kete! waaaa....saya sgt letih dan sgt2 dokrok....huhuhuhuhu...kul 5 kang kn g skali lg klinik n kul 9mlm kang last! bakpelah yer wahi ngat wak payoh...

hari ni rs nak mkn org jer...huhuhuhu

t
U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service