JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, December 6, 2012

setelah sekian lama BERHIBERNATE...

dah bersalin ker??? keh keh keh...
blom lg ler...p dah dekat sgt dah...lg 6 ari...aduhlaaaa
dok tau nak kater la p nyer kali ni mmg betul2 mcm menakutkan jer
asal mengiring nak tido jer teringat...kiri tringat...
kanan tringat...tringat gane sakitnyer akan bakal dilalui!
macam dok bersedia jer lagi nak laluinya sekali lg...sigh!
tapi...sakit tu mmg pasti! wajib! kena lalui gok gane2 pung...
sakit tu mmg pasti cuma yg boleh berharap...berdoanya...
hope semuanya dipermudahkan dan selamat...amin...doakan saya yerp!

masa tengah menaip ni ada kat home sweet home...
cian ke Pak Hencik terpaksa ulang alik sepanjang coti skulah ni jer
pastu time kijer nak kena duk umah sorang2...
Mak Hencik mmg la heaven duk kat kg...
makan minum sapa ke basuh berak budak tecik sorang lg tu org tlg buatkan
kalo dok nenda dia...kakak ain dia la yg setia ngasuhnyer...hehe...
kali ni ikut Pak Hencik balik paka la...
doh tunggu org br kuor dok kuor2 lg...
sian papa...asal jer alah blk paka sorang2 mesti msg ayat sedih2
separuh jalan mesti msg "ada sejam lg nak kn bawak kete sorang2..."
aduhlaaa...p macbbo gok ar kalo la sakit tgh2 mlm time Pak Hencik shift malam? dok ke jadi kes naya...p tawakal jer laaa...p betul la org kate
dang kiter berumah tangga kat umah sdiri ni
nok duk lama2 kat umah org mmg dok beh...
walaupun umah mak ayah sdiri...kan? kan?

kalo ikutkan duenya 121212...
kalo betul2 kuor ikut tarikh tu mmg comel laa...heehhe
tapi berangan jer laa...hhaahhaha...mmg biasa lewat laker kuornyer
sedak dooh lalu gamoknyer duk dlm perut mama sesorang
kakak ain sapa 2 mgu lewat...kakak aby pun 2 mgu...
kakak ika 7 hari...induce! waaa...hopenyer awak nanti macam kakak zahra la
kakak zahra kalo ikutkan hari ke 7 tu mama mmg kn induce
tapi alah blk kg hari ke-6 tu saja2 beti kat klinik nak cek jer
sebab rasa macam dok sedap perut jer...p dok sakit lg time tu...
alih2 kn tahan! jumpe dokter kat kul 10 malam...
terus kena tahan masuk wad...sebab bukaan 3 ke 4cm dah time tu
time tu mmg blur kejap sbb mmg dok ready...
pastu kul 11 dokter pecahkan air ketuban...kul 12 lebih selamat lake doh...
arap2 yg kali ni pun dipermudahkan macam kakak zahra...amin...amin...

pregy kali ni mmg mencabar sesangat...
alahan takdok la macam kakak zahra ari tu...
tapi dari segi mental la...hurm...
macam2 hal berlaku nak boleh ke 9 bln ni...
nanti kiter citer balik erk yg tu...
ok...takat ni jer la dulu...nanti citer balik...hheheh
doakan semoga kelahiran kali pun DIPERMUDAHKAN oleh-Nya erk...
Amin...Amin...Amin... Ya Rabbal Alamin...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service