JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, January 15, 2013

ber-anak 5...

percaya dop??? dalam umur 31 tahun 1/2 ni 
aii dah ber-anak 5????
sila percaya! muahahahaha...
saya dah sama ratakan angka dgn bonda!
yer...bonda ada 5 org anak...saya pun 5...
bonda 5-5 puang...saya pung 5-5 puang...
dan mungkin baby Yayan ni yg last gak...
m.u.n.g.k.i.n....hehehehe...
kalo ada lg rezeki sapelah kiter nak tolak kan?
tp kalo ikutkan hati...cukup2lah...
siyes! sgt dok larat...waaaa

5 ni pung dah cukup buat jadual mama ni padat
celik jer mata start keje ngan hanak2...
nak pejam mata pung still keje lg...
24jam 7hari...

tahun 2013 ni azam saya cuma 1
nak cuba top up kesabaran saya...huhuhu
saya sgt2 x sabar...
bayangkan...ms pregy saya cool jer...
xdok daroh tinggi bagai...
lepas jer bergelar ibu kpd 5 org putri
darah saya 149/95!!!
blom lg ada anak doplas!!!!!
waaa...kepala macam nak pecah
5 org 5 jenis karenah...
buat saya yg xbernama sabariah ni
5 adalah too much...huhuhu...

tahun ni kakak ain upsr
taun depan mungkin kakak ain dah xbersama kami
hajat2 nak antor skoloh berasrama...

tringat kata2 abah...
kite pere anak lenim sapa umur 12 jer...
masa ni la kita nak sama ngan anak2...
dang pah darjah 6...masuk asrama...
masuk u...nikoh...
dok jd anak kiter doh laa...
yer...kdg2 mai terpikir gok
saya betul2 duk umah masa dr lahir sampai umur 12 je...
pastu duk hostel...masuk poli pun hostel...
masuk u duk hostel lg...
kawen...duk ngaj suami...

saya harap yg saya akan lbh bersabar
dengan masa yg ada ni...
saya nak anak2 ingat yg baik2 je pasal maam dia ni
saya garang tau! oooohhhh...sgt kwciwa dgn diri sendiri...
kalolah saya ni lbh sabar...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service