JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, April 29, 2013

Alhamdulillah...

Mareng dapat pos laju dr HKL...
Result lab utk operation anakanda 03hb ari tuh...
Alhamdulillah..selepas ujian makmal dilakukan disahkan negatif utk kanser
mmg Brain Tumour Medulloblastoma IV...yg paling aggresif
Operation ari tu Alhamdulillah dipermudahkan oleh-Nya
berkat doa2 dari kawan2 dan sedara mara...
hanya Allah sahaja yg mampu membalasnya...InsyaAllah

cuma skarang nak kn wak rawatan susulan secepat mungkin
sebab ketumbuhan yg anakanda ni dikategorikan yg paling aggresif
Operation ari tu cuma dpt buang 90% saja 
lagi 10% masih ada dlm tu
Doc terpaksa tgl sbb xmboh amek risiko
Yg terpaksa tgl tu yg melekat pada pembuluh darah
setiap kali doc cuba sentuh...berlakunya bleeding
jadi risiko amat tgi...lagipun anakanda bleeding hampir 2liter ms operation
daripada jangkaan doc...anakanda mungkin akan lumpuh dan bisu utk sementara
Tapi dengan izin-Nya...sebaik sahaja kuar dr bilik pembedahan...
Anakanda masih boleh berjalan dan bercakap...
cuma bahagian kaki kiri dan tgn kiri x berapa kuat
ada efek pd saraf muka...dan sedikit pd mata yg mana anakanda tidak dapat senyum 
dan mata hitamnya tidak dpt bergerak ke kiri dan kanan
tapi menurut doc itu adalah kesan daripada operation tersebut.
Doc bgtu...otak kita lebih kompleks dari komputer... 
1 saraf akan menghubungkan kpd lbh 10000 saraf yg lain...
dan 1 dari 10000 itu menghubungkan 10000 yg lain pulak
kalo komputer rosak kita kena cari juruteknik utk baiki
tapi otak kita...dia akan baikinya sendiri...cuma amek masa je laa...
Doakan anakanda dapat recovery secepat mungkin yer...
sekarang ni pun dah mula ada perubahan positif
mata kanan yg xdpt bergerak kiri kanan dah mula berfungsi semula
kaki dan tgn kiri yg lemah dah makin kuat
dari xboleh berjalan...kena papah...skrg dah boleh bergerak sdiri
Alhamdulillah....syukur sgt2...
Kita cuma berusaha...selebihnya kita serahkan pada Allah
Semoga anakanda terus kuat utk hari2 yg seterusnya. 
Semoga anakanda akan sembuh seperti sediakala...InsyaAllah!
 
 

Sunday, April 28, 2013

tepon nk buruk oh...br mengodek...hehe


saya terlebih rajin kul 3pg godek skrin tepon!
bgn wak susu ke yayan...xleh tido...
klasik kan gambo nim? suke...hehe...
tepon nk buruk oh br nak try wak mende tu mende ni
skale skrin tpn gn yg standard dlm tepon nim je...
pandai oh nim rs nk noteII la plok...opssss!!! hahaha


U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service